Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kinga+3 | 21928 |
8.3.2005 18:07:59
Ahoj Kamilko,
i já bych měla z takového přístupu špatný pocit, ale moc ti neporadím, do školky zatím nechodíme. A dnes mám docela špatnou náladu, tak bych asi radila stejně špatně. Možná, jsi měla převzít aktivitu a sama se zeptat učitelky co smíte a co nesmíte kde co je (WC). Tak zatím, dneska mám fak náladu pod psa.A. |
July, dcerka a syn |
• |
7.3.2005 4:05:10
Kamilko,
A to pani ucitelka nijak nezasahla? Asi byt tebou, bych mela take smisene pocity... Kolik ma deti ve tride na kolik ucitelu? Mozna je take dcerka trosku precitlivela. Je fakt, ze moje dcerka se hodne "otrkala" kdyz se narodil syn. Proste musela... nedalo se nic delat. |
July, dcerka a syn |
• |
7.3.2005 4:01:33
Sarko,
Zijeme na Floride. Vsem, Dcerka uz chodi do skolky a to kazdy den od 9 - 12:00. Obedva doma. Pristi skolni rok ji tam necham i na obed. Ve skolce se ji moc libi. Maji tam spoustu aktivit a hlavne i hodne kamaradu. Synkovi uz bude pristi mesic 1 rok. V kvetnu jedeme na 7 tydnu do Prahy. Nejake doporuceni, kam jit? Nejaka nova zajimava mista pro deti? |
Kamilka | 16297 |
6.3.2005 23:06:36
Ahoj, tak k nám přišla chřipka taky, manžel i já jsme se vystřídali, jen Anežka zůstala zdravá. Mně doktor ještě řekl, že mám možná něco se štítnou žlázou a jdu v úterý na krevní testy. Taky jsme "zvládly" s Anežkou první společnou hodinovou návštěvu školky a mám z toho smíšené pocity. Při našem příchodu jsem trochu očekávala, že nám učitelka řekne nějaká základní pravidla, např. jak jí má Anežka oslovovat, kde jsou WC apod., ale ona zrovna pracovala se skupinkou dětí a ostatní si hrály samy ve druhé místnosti, tam jsme se zapojily i my. Všechno se celkem dobře vyvíjelo až do okamžiku, kdy si Anežka brnkla na klavír v rohu místnosti a všechny děti jí postupně začaly říkat, že se to nesmí. Tu situaci jsem ani neviděla, protože před klavírem byl jako paraven rozložen látkový domeček, najednou se z něj Néža vyřítila v záchvatu pláče(i doma má občas problém přijmout ne nebo kritiku). Snažila jsem se jí uklidnit s tím, že jí děti řekly jen novou informaci, kterou nevěděla. Děti k nám přišly a začaly si zacpávat uši a dělaly "bů" asi jako, že se nemá brečet. Bylo to v tu chvíli fakt šílený.Pak už to bylo lepší, ale mám z toho fakt smíšené pocity dodnes.Holky, sorry, že jsem tu zabrala tolik prostoru, ale musela jsem se o to "podělit". Ahoj a napište Kamila
|
Kinga+3 | 21928 |
3.3.2005 18:36:03
Tak my jsme konečně zdraví, Petříkovi se sáňkování moc líbí a běhá na kopec bez řečí, až jsem sama překvapená.
Přihlásit Petříka do školky chci,ale u nás bude problém se do nějaké dostat. Protože máme trvalé bydliště v Brně a bydlíme v Praze. Jestli nás, ale nikam nevezmou tak si myslím, že to není taková hrůza, ještě má pořád dva roky... Spíš bych to chtěla kvůli němu aby byl mezi dětma. |
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
2.3.2005 12:48:36
kde jste kdo?
July ty bydlíš u moře? Odkud jsi? Aničko tak ať porodíš v termínu, ale ty to určitě zvládneš :))). U nás je hrozná zima, ale to asi všude, chodíme spíš jen na procházky, protože když jsme byly poslední doubou sáňkovat, tak se Šárinka chtěla jenom vozit a vůbec ne chodit. Bojím se, že by zase nastydla, tak aspoň chodíme ometat na hřiště sníh z houpaček, ... Taky se u nás blíží zápis do školky, pořád se nemůžu rozhodnout, kam jí mám dát. Začali jsme se snažit o další mimi, tak kdyby se povedlo, tak bych jí asi nechala ještě rok doma. Doufám, že by se s námi nenudila. Ale chodila by do školky 2 roky před školou, myslím, že to stačí. No uvidíme. Zatím ahoj Š+Š |
July, dcerka 3 roky a syn 11 mesicu |
• |
28.2.2005 16:05:10
Anno,
Urcite si dovcu u more krasne uzijete!!! My u ocena primo bydlime a obe deti vodu miluji. Ted jsme jeli naopak na hory, coz je od nas dost daleko letadlem a take jsme to zvladli... Dcerka uz lyzovala a synkovi se snizek take libil. |
Kinga+3 | 21928 |
25.2.2005 15:27:19
Šárko jsi moc hodná, hlídání moc vyřešeno nemáme, ale Petřík je hodně bojácný a nebyl by v pohodě ani s kamarádkou, kterou viděl dvakrát za poslední tři měsíce. Natož s někým cizím. Na ten týden kdy mám termín přijede sestra a další týden druhá sestra, víc už jich nemám tak musím během těch dvou týdnů porodit.
Petříkovi je naštěstí v autě dobře, takže s nauzeou neporadím. Vincentkou se prolévám celý den, mám i pastilky i spray... S tím spaním gratuluji. zatím ahoj A. |
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
25.2.2005 12:57:43
My jsme u moře nebyli, ale moje kamarádka jezdí pravidelně každý rok (má 3 děti) a ta nejmladší je narozená v únoru a u moře byli v červnu. Brali s sebou i babičku, aby je uhlídali a říkala, že museli být zalezlí (kvůli sluníčku) od 11 do 16, a pak je teprve pouštěli ven. Ale její děti po obědě spí, tak jim to uteklo rychleji. Jezdí do Itálie a vždycky jezdí přes noc, její manžel říkal, že jednou jeli přes den a byla to s dětma hrůza (je jim špatně v autě). Šárce je taky v autě strašně špatně, nevíte někdo, co s tím?
Já jsem taky rodila s rýmou :(((. Dost mi pomáhá Vincentka sprej, stříkám i Šárince a je to OK. Máš nějak vyřešené hlídání Petříka, až budeš rodit? Kdybys potřebovala, tak já ti ho ráda pohlídám. Jinak my už jsme taky konečně všichni zdraví. Dneska jsme byli poprvé venku :). Šárka se při nemoci naučila spát po obědě v posteli, sice v naší, ale je to super. Chodí spát dobrovolně !!! Zatím se mějte pěkně Š+Š. |
Kinga+3 | 21928 |
24.2.2005 19:27:44
Zdravím July.
Holky byly jste některá na dovolené u moře s malým miminkem? My chceme jet (jestli bude mimi O.K.) na dovolenou k moři v srpnu, to bude miminku 5 měsíců. Petřík je už zdravý, ale já to od něj chytla, takže se musím hodně rychle uzdravit, abych nerodila s kapesníkem v ruce :-( zdravím všechny A. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.