| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 256  [Dalších 186 >>]
July, dcerka 3 roky a syn 11 mesicu
  • 
23.2.2005 16:58:32
Ahoj,
Dlouho jsem tu nebyla. Nase Annabelle uz je mala slecna, jak by ne - 3 roky a 2 mesice. Navic mame jiz temer 1. leteho synka. Annabelle je na brasku velmi hodna i uz si spolu hraji:-)
Kamila+Anežka
  • 
20.2.2005 15:48:59
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím a přeju všem nemocným brzké uzdravení. Čubrním, jaký máte o kočárcích přehled. My jsme kdysi kupovali použitý kočár na inzerát, po této zkušenosti bych taky doporučila koupit nový. Ten náš byl dobrý, ale bohužel nevydržel do konce, zlomily se rukojeti. Řeším teď dopravu Anežky do školky, když bude sníh a školka je od nás asi 20-30 minut. Od března už nám to začne. Holky, mějte se moc fajn a hezkou neděli. Ahoj Kamila
-Simi- 11834
19.2.2005 16:43:54
Tak už jsem ho objednala, teď už čekám, kdy mě ho dovezou.
Michalka se uzdravuje, už je to brnkačka, proti tomu jak jí bylo a jak dlouho to trvalo.Zítra jedem do nemocnice na desátou a poslední injekci penicilinu.Krevní odběr jí zopakují v pátek.
Přeji dětičkám brzké uzdravení.Simi
Kinga+3 21928
19.2.2005 13:51:16
Ahoj Šárko,
Petříka v posteli absolutně neudržím, ale koupili jsme Sluníčko a Méďu Pusíka a vystřihujeme a malujeme co se dá...a to Petřík nespí přes den, takže se nám to docela hodně táhne...Naštěstí nemá teplotu, ale zase začal smrkat a vykašlávat hnisavý hlen. Já se z toho už fakt zblázním...
Kočár bych taky koupila nový a dala bych si pozor na to aby se tam malá vlezla celá aby ji neklimbaly nožičky když si lehne. To byla docela nevýhoda u našeho golfáče-sporťáku.
A.
Šárka+Šárinka 12/01 899
19.2.2005 9:59:23
Simi, já si taky rozhodně myslím, že lepší nový levnější než ojetý, ono je to používání na těch kočárech dost znát.

Jinak my jsme taky pořád nemocní, včera se Šárce zase zvýšila teplota má pořád přes 38 a strašně kašle :(((. Aničko udržíš Petříka v posteli? Ta naše potvůrka je k neutahání, teď usnula, ale vstávala před šestou a od té doby si hrála. Venku je takový krásný snížek a my sedíme doma :(.

Zatím ahoj Š+Š
-Simi- 11834
19.2.2005 8:46:28
Děkuji za rady, jsou moc užitečné.Blbé je, že já už další děti mít nebudu.Takže proto o tom tak dlouho přemýšlím.Kdybych měla ještě další, zcela jistě bych ho koupila a dokonce i dražší a lepší. Na inzeráty se ozývají jen kolem 3-4 tisíc i víc, za jejich ojeté kočárky.Přijde mě pak lepší v té ceně koupit nový i když né tak značkový, nebo třeba s takovou výbavou jako měli ony inzerentky.Ještě si poměřím pořádně to lůžko, ale myslím že má stejně jako můj golfáč 92 cm.Nohy má už na těsno, měří sice jen 82 cm, ale i tak.Neměřila jsem to, ale od sedačky k nohám.Děkuji
Kinga+3 21928
19.2.2005 8:15:34
Ahoj Simi,
kočárek je moc pěkný, určitě ho využijete později i na druhé dítě. A cena kolem tří tisíc taky docela jde. A při druhém dítěti ho můžeš používat i dřív.
Jsme pořád nemocní a sedíme doma. Přeju pěkný víkend.
A.
Šárka+Šárinka 12/01 899
18.2.2005 22:57:31
Přesně tak, ale bez otáčecího kola, ten co jsi vybrala ty vypadá dobře, to madlo mi přijde důležitý. Před tím jsme měli Quinny a ta vydržela všechno, ještě jí máme schovanou, kdyby došlo na 2. dítko, ale vážila 15 kg. Taky si dej pozor, aby měla dost dlouhý místo na nohy (myslím od sedu k nohám), Šárka u golfáč strkala pořád nohy do koleček, a Quinny byla zase na takhle velký dítě strašně nízká v zádech, už se jí pak nevešla pod boudu hlava :(((. Přeju, ať dobře vybereš, kdybys chtěla něco vědět, klidně mi napiš na mail. Čau Š+Š
-Simi- 11834
18.2.2005 17:45:35
Šáry ty máš něco takového?
-Simi- 11834
18.2.2005 17:42:04
Děkuji Šárko, zalistuji.Já přemýšlím o Haucku Roadster. cena 3400,- nový
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 256  [Dalších 186 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.