Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
18.2.2005 11:36:31
Ahoj holky,
tak u nás už je nemoc lepší, manžel zdravej, Šárka už aspoň nemá horečku, jenom něco přes 37, ale má kašel :(((. Já jsem se taky nakazila, měla jsem 2 dny horečku a je mi celkově špatně. Dneska se Šárka rozhodla, že složíme klouzačku a postavíme domeček. Tak jí manžel rozebral a místo toho máme v obýváku stan. To je fakt síla, nějak tu trpíme nedostatkem místa :(. Tak se hezky uzdravujte Š+Š |
18.2.2005 11:18:28
Ahoj Simi,
já jsem tu asi jediná, kdo ještě používá kočárek. Kočárek jsme řešili, když Šárce bylo 2,5, protože golfáče byly absolutně k ničemu. A taky se jí v nich špatně spalo, dávala nohy až na zem, ... . Nakonec jsme koupili Jane Powertrack a jsem spokojená, je lehká (8kg). Chtěla jsem tu s tím otáčecím kolečkem, ale v terénu to hned zničíš, jak mi řeklo už celkem dost lidí a pan prodavač v obchodě my to taky rozmluvil. Tak jsme koupili tu obyčejnou a jsem spokojená. Jezdíme hodně právě v terénu, jinak v Praze kočár nepoužívám (teda vlastně používám, mám ho v chodbě a Šárka v něm po obědě spí nebo když chodíme na celodenní výlet třeba do zoo). Abych tady ten náš kočár tak nechválila, tak má taky jednu podstatnou nevýhodu a to je špatná stabilita, když jsou záda do lehu. Když Šárka doma spí, tak pod ten kočár dávám radši židli, už 2x se to s ní zvrhlo dozadu. Ale při jízdě to vůbec nepoznáš. Takže pokud plánujete hodně výletů a holčička ti ještě po obědě spí, tak já bych pro kočár byla. Myslím, že ho využijeme ještě i v létě. Jinak jsme tady ty výlety a přepravu dětí probíraly, když zalistuješ dozadu, tak to najdeš. Měj se hezky Š+Š |
-Simi- | 11834 |
18.2.2005 9:29:25
Mám prosbu, mám holčičku narozenou prosinec 2002, je tedy mladší o rok od vašich dětí.Řeším problém, zda koupit ještě kočárek.Má to cenu ve dvou letech? Hodně sportuji, do terénu se nedostanu s golfkami, loni jsme to řešili jízdou na kole, ale usínala v sedačce nebo jsme jí od malinka nosili v krosničce na zádech. Chtěla bych pořídit trojkolku, sportovní a lehkou, levnou.Jaký máte názor, jezdíte ještě s kočárky?
|
Kinga+3 | 21928 |
17.2.2005 12:31:53
Ahoj holky,
tak my jsme zase nemocní, mě už to leze na mozek! Poslední měsíc jsme minimálně jednou týdně u doktorů...Petřík má pořád rýmu a o víkendu ho bolelo ouško tak jsme šli na ušní, naštěstí mu ho nepropichovali, jenom mu odsávali hleny z nosánku. Manžel ho držel a já jsem se musela otočit jsem teď hodně naměko, málem jsem se tam rozbrečela, Petřík řval tak, že si doktorka stěžovala, že ji zalehlo v uších. Byla docela nepříjemná ta doktorka a já mám od rána mizernou náladu, tak doufám, že se máte lépe. zatím ahoj A. |
Bibi* | 25943 |
16.2.2005 22:29:21
Sníh napadl a my lehli s virosou.Terezka měla po obědě přes 38,takže máme po radostech.Naštěstí Kubík je O.K.Máme v domě stejně starého kamaráda,tak byl bobovat s nimi.Chtěli jsme jet lyžovat,no příště.Jdu spát,jsem jakási zbitá.DN B.
|
Kamila+Anežka |
• |
16.2.2005 21:11:08
Ahoj holky, hned se s Anežkou vrhneme na hru na školku, připadá mi to jako bezva nápad, nás čeká nástup od 1.3. na 5 dnů v měsíci, tak "jsem v očekávání" :). Jinak taky zdravíme Bibi a dvojčátka a přejeme brzké sžití se školičkou. Holky, my jsme zapadaní sněhem, jsme tady na samém severu jak zapadlí vlastenci.Papa Kamila
|
Bibi* | 25943 |
15.2.2005 23:30:59
Díky,je to super nápad,hned zítra to vyzkoušíme.U nás se teď rozsněžilo,děti budou ráno nadšené,půjdem na boby.Zatím DN B.
|
15.2.2005 13:10:35
vítáme Bibi, k té školce, já si myslím, že máš velkou výhodu v tom, že to jsou dvojčata. Měla jsem ve třídě několikrát dvojčata a pokud to Kubík nese statečněji, tak Terce určitě pomůže. Možná by pomohlo, kdybyste si doma hráli na školku, jako co se tam dělá (třeba s nějakýma figurkama, panenky, ...), aby tam obě dětičky měly svoje zástupce. Uvidíš jak se budou chovat, a když ta Terezky panenka jako začne brečet, tak jí můžeš ukázat, jak jí ta Kubíkova figurka utěší. Určitě to chce domácí přípravu. A taky je důležitý, aby tam chodili pravidelně. Tím myslím každý den. Oni si časem určitě zvyknou a bude se jim tam líbit. Je dobře jim na těch figurkách doma ukázat, co se bude dít, že je tam přivedeš, převléknou se, půjdou za ostatními dětmi (jiné panenky (děti) a hlavně si udělejte paní učitelku), potom budou třeba cvičit (naše figurky (z lega) hrají nejraději Kolo, kolo, mlýnský a Zajíček v své jamce), potom jako kreslí, svačí a jdou na procházku. Pak se převléknou a jdou obědvat (důležitý je taky jim říct, kdy mají dát figurky na záchod), po obědě spinkají, svačí a pak si hrají a přijde maminka. Když to doma takhle budou hrát, tak si potom budou připadat jistější. Je to momentálně Šárčina nejoblíbenější hra, vydrží si krásně sama hrát i více jak 2 hodiny :))). Ty naše figurky se taky perou o hračky, aby věděla, jak má reagovat, ale tvoje dětičky budou mít asi vzájemnou zkušenost, tak tohle tam asi nehrozí. Jinak taky pomáhá, když závisláčky na mamince vodí ráno tatínek (a to pomáhá ve většině případů hodně). Jo a taky máme knížku, co se děje ve školce a tu si Šárka moc ráda "čte".
Jídlo - my jíme docela zdravě, Šárčino nejoblíbenější pečivo je celozrnný rohlík :))). Sladkosti si myslím, že v rozumné míře nevadí. Hlavně má ráda zeleninu a ovoce, jí toho moooc. Místo bonbónů je naučená jíst rozinky, sušené ovoce, hlavně křížaly, ale normální bonbóny a čokoládu jí taky. My jsme teď nemocní (teda Šárka a manžel), včera dostala horečku a dneska má i kašel a začíná jí rýma. Je mi jí líto a bohužel jí nemůžu udržet v posteli (má 38,4). Spaní, tak se to u nás trochu zlepšilo, alespoň tím, že začala pravidelně usínat ve 12.30, tak jsem se těšila, že aspoň dopoledne někam vyrazíme a ona je nemocná :(. Ale dneska po obědě usnula v posteli !!! Doufám, že jí to vydrží i až se uzdraví. Mějte se hezky Š+Š |
LETICE | 23846 |
14.2.2005 23:08:39
Bibi, Anetka má ráda tmavé pečivo. Ale po jídle si řekne o nějakou tu mlsku. Takže sice zdravé pečivo, ale nezdravé sladkosti. Pokud to nepřeháníme, tak si myslím, že jim nemůžeme uškodit.
|
Bibi* | 25943 |
14.2.2005 20:54:01
Ahojky,jsem Brňanda.Co víc říct?Jsem bývalá porodní babča,teď doktořice po škole,takže vyhlídky nic moc.Z té školky mám pomalu žaludeční vřed.Terka je prostě mámina závislačka,jak se jí ztratím z očí,okamžitě začne volat a po chvíli se hystericky rozbrečí.Snad to opravdu přebolí bez následků,slyšela jsem i hrozný story o počurávání zvracení atd.Včera i dnes jsme byli na karnevalu,bylo to moc fajn,hlavně pro Terezku,Kuba se k těmto akcím staví velice rezervovaně.Dnes večer jsem do nich dostala k večeři černý chléb,ovšem pod slibem malé čokoládky.Takže nevím,jestli je to výhra nebo prohra?Co myslíte?Jak jste na tom vy se zdravou stravou v tomto věku?Hezký večer Bibi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.