Ahoj Šárko, ty jsi myslím z Prahy? Mohla bys mi napsat do jaké školky chodíte? Nás ve všech okolních školkách odmítli, že mají plno a já jsem bohužel v jejich kritériích výběru na posledním místě. S tím únavovým syndromem to je mi líto, dvě děti jsou určitě větší záhul než jedno. Taky jsem si to s Petříkem tak od dvou let užívala. Ale musím říct, že jsem nějak vyrovnanější a klidnější. My jsme teda bydleli s tchýní, Petříkův první rok, takže i to hrálo svou roli. Nevím jak to máš s hlídáním možná by ti pomohli manžel a babičky. Byla by určitě škoda, kdyby Šárinka neměla sourozence. zatím pa A.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.