Tak Šárko, zase mám chvilku čas. Jestli ti je 25 tak to máš určitě ještě čas na rozmyšlenou. Já nejsem moc objektivní, protože jsem vždycky chtěla moc dětí a doufám, že budeme mít ještě jedno. Ale kdyby se vám to narodilo za devět měsíců, to Šárince budou čtyři roky a to už bude zase jiná situace, bude chodit do školky....určitě bys to zvládla. Velký věkový rozdíl mezi sourozenci myslím není moc dobrý, to pak máš dva jedináčky. Michálek v noci vstává tak co tři hodiny na kojení. Petřík naštěstí spí až do půl osmé, celou noc. Zatím ahoj.A.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.