| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 81  [Dalších 31 >>]
Alice a 2 zlatíčka 3014
12.2.2004 20:22:29
Ahojky tak jsem po dlouhé době tady,ten čas tak utíka!!!!
Semirka měla narozeniny 12.1.byla oslava jak se patří,dort samozřejmě kupovaný,ostuda,co?
Dostala takový malý počítač Vílík,hned jsem ho zabavila a schovala na pozdější dobu,až z toho bude mít rozum,takhle by ho zničila,ne schválně,ale znáte děti.
N atříletce komunikovala docela dobře,poznala všechny barvy,které po ní chtěli,jenom nechtěla pojmenovávat tvary na kontolu zraku.
Měří 108cm má 16.20kg,teď už asi víc,protože papá jak bezedná,někdy opravdu nechápu kam to dává.
Také chodí do školky a je tam moc spokojená.
Jinak má takové období,že všechno sama,když jí chci pomoc tak ječí,někdy mi už pěkně tečou nervy.
Te´d se naučila,že kolem 23h přide za mnou do poslele,většinou si čtu,nebo se učím,chce se mazlit a říká maminko já tě mám moc ráda,je to tak sladký,protože je v polospánku a říká to spontálně,mě pak hrozně hřeje u srdíčka,vynádám si za všechno co jsem Semirce řekla "ošklivýho" a pak usínám s její ručičkou v mojí.
Kolem druhý jí přenáším zpátky do své postýlky,kde spí až do rána.
Evi,chtěla jsem se Tě zeptat jestli se Adámek ještě počůrává v noci,Semira jo,tak používáme ještě plínky.Jak jí to mám odnaučit?
Eva, A+D 6607
11.2.2004 9:29:48
Ahoj,
já jsem z Mladé Boleslavi. Tak máme Adama doma. Jsem docela ráda, zase jsme zajeli do starých kolejí, David má doma bráchu a tak se tolik nenudí, pozoruje ho a začínají si už hrát vedle sebe. Musím se pochlubit, že začínám po několika měsících zase jezdit autem. Co jsem byla těhotná a kojila jsem, tak jsem vynechala a abych řekla pravdu, ani mi to nevadilo. Mám totiž strach jezdit, ztratila jsem ten cvik, i když já jsem po pravdě jezdila minimálně. Ale protože vím, že je to nutnost, tak se do toho zase dostávám. Manžel je naštěstí ten pravý opak rýpalů, hodně mě podporuje a mám ho ráda vedle sebe. Takže mi držte palce, ať to zvládnu bez problémů. Jinak jsme docela v pohodě. Taky tady v BOleslavi hledám cvičení powerjogy a pilates, ale zatím marně. Už to zase flákám, měla bych cvičit doma, ale znáte to...taky jsem se tak trochu vrhla do němčiny, v práci to byla nutnost. Ale mám opravdu strašně málo času a večer jsem hotová. Takže občas po obědě. Ale jde to tak pomalu. Potřebovala bych procvičovat i AJ, po VŠ jsem byla na rok v Anglii a teď už se mi angličtina z hlavy snad už úplně vypařila. Potřebovala bych procvičovat. Ten jazyk Ti závidím. Jak se Ti tam jinak žije? Co tam děláte? Kde pracuje manžel? Jestli Ti tedy moje otázky nevadí...
Napiš.
Iva* 1018
5.2.2004 22:50:58
Ahoj Evko,

s tim bazenem to je prima napad. Taky bych neco takovyho potrebovala. Taky me laka zkusit yogu. Ted jeste malujeme a chystame se stehovat, ale po tom fakt nekam zacnu chodit. (slibila jsem si to, protoze to fakt potrebuju)

My jsme koupili byt a jsem strasne rada(!!), ale to vis za taky touzim po domecku s kouskem zahradky; casem snad bude. Uzivej si to s Davidkem. Taky bych si dala rict par dnu jako jednodetna :-) Nam sem prileti babicka s dedeckem na mesic na jare a my se za nima chystame brzy po tom, tak na to se taky moc tesim. Ze se holky i ja uzijeme jejich spolecnosti...

Zatim cau
I.

Kde vlastne bydlis Ty, Evko?
Eva, A+D 6607
3.2.2004 20:01:51
Ahoj Ivo,
tak jak se vám bydlí v novém? Je to asi fajn, co? My bydlíme v paneláku 3+1, jsem ráda za něj, ale malý domeček se zahrádkou by byl pro ty moje rošťáky přece jenom lepší.
Jinak jsem na sobě zapracovala a vydala se SAMA do bazénu. Plavání mi doporučila masérka, která se zhrozila na mými svaly na zádech. Zakázala mi jakékoliv tahání dětí, aerobic a podobné zátěže. Tak jsem byla v neděli ráno plavat a bylo to opravdu SUPER. Manžel se postaral o kluky a mě bylo hned líp.
Jinak je ode dneška Adam u babičky, přijela si pro něj vlakem a taky ho tak odvezla, takže to byl zážitek. Tak mám zase trochu víc klidu, i když david se bez Adama nudí a kňourá a tak vyžaduje víc pozornosti. Ale zvládneme to.
Adam byl na kontrole 3-letých a odmítal komunikovat. Neodpovídal na otázky při kontrole uší a očí a pořád říkal NE. Je ted v takovém období, že se cizích lidí stydí a nemluví s nimi. Nenutila jsem ho. Jinak má 16kg a 97cm. Je to už kus chlapa. Jo, a má šíleně žravé období. Neustále musí něco jíst, už ani nevím, co mu dávat. Tak asi roste a potřebuje to.
Tak se mějte a napište, co je nového.
Iva* 1018
22.1.2004 13:27:19
Ahoj Evko,

vypada to, ze jste meli super narozky. To je fajn. Adamovi blahopreju :-) U nas je ted vsechno v pohode. Holky kolem Vanoc dost marodily, ale ted se zdaji byt OK. Ja se s nima ale porad bojim chodit ven. Jdu jen kdyz tam moc nefouka takovej ten ledovej vitr. Vcera jsem holky vytahla jen autem do obchodu a Simonka i pri ceste z obchodu do auta knucela, ze mrzne :-(.

My zijeme v USA, ani nevim, jestli jsem to tu psala. Mame tady poradnou zimu, ale snih byl letos snad jen tyden.

Vcara jsme koupili byt! Tak to byla pro nas velika udalost. Pristehovali jsme se sem pred tremi a pul lety a nase zacatky tady byly dost krusny, tak ted s nakupem toho bytu mam konecne pocit, ze mame to nejhorsi za sebou. Ani nevis, jak jsem rada.

Vcera jsem objevila Tvuj prispevek "oddech", myslela jsem na Tebe, ale jak jsem mela takovou radost z bytu, nebyla jsem schopna reagovat. Doufam, ze si najdes neco, co Te bude bavit a ze Ti bude fajn.

I.
Eva, A+D 6607
21.1.2004 13:50:10
Ahoj,
tak koukám, že si tady začínám psát sama se sebou. Co se děje? Kde jste?
Včera jsme oslavovali Adamovy narozeniny. Bylo to fajn. Přes poledne jsem udělala ten dort Želvu od Vitany. Dopadlo to dobře. Místo marmelády jsem uělala lehký máslový krém (já je nerada, ale tenhle byl vážně dobrý). Jenom ta hlavička želvy mi hned upadla. Adam byl tak rozrušenej, že se skoro třásl, když si měl rozbalit dárky. Dostal takovou dřevěnou stavebnici. Jde z těch částí postavit cokoliv, např. jeřáb a takový ty klučičí věci. Pak dostal ještě malinkatý autíčka a elektrický zubní kartáček. Měli ho v naídce Plusu. Je z něho nadšenej a tak ho aspoň nemusím do koupelny honit náslilím, aby si šel čistit zuby. Manžel přišel včera kvůli Adamovi dřív z práce, takže jsme to krásně oslavili a šli ještě ven sáňkovat a bobovat. Večer byl úplně unavený, až moc, nemohl zabrat a ještě ve 21h, když jsem šla kluky přikrýt, tak na mě koukal a říkal, že ještě nespinká. Byl to hezký den.
Už jste byli s dětmi na kontrole 3-letých u doktora?
Eva, A+D 6607
15.1.2004 12:30:49
Ahoj,
tak jsme dneska byli na přeočkování TBC, protože se mu neudělal patřičný flíček jako reakce, takže ho očkovali do ramene. Ani nepípnul. Moc ho chválili. Já se snad bála víc. Cestou zpátky dostal lízátko jako bolestné.
David je v pohodě, sice docela dost kňourá, protože mu roste první zoubek.
Jo, Adam sice ještě nebyl na 3-leté kontrole, ale měří podle našeho měření 98cm a má něco přes 15kg.
V úterý jsem byla s klukama ve školce, takové to hraní pro tyhle mrňouse. Moc se mu tam líbilo, hrál si úplně sám nebo s holčičkami, povídal si s učitelkou, prostě mě překvapil. Byla to jenom hodinka, ale líbilo se nám tam. Taky tam dělají cvičení pro maminky (táty) s dětmi, takže příští týden asi taky vyrazíme. Je to fajn změna. Co podnikáte vy? Adama totiž to chození po sídlišti nebo vedle kočárku moc nebaví. Vůbec nebaví. Když bylo teplo, jezdil na tříkolce a nebo na kole. Teď to nejde. Tak poraďte fígle, jak ho venku zabavit.
Iva* 1018
14.1.2004 14:41:42
ahoj Evko,

my jsme meli dort koupeny (a moc dobry), ale pocitam, ze at by byl jakykoli Simonka by ho byla bastila. Ona je silene na sledke :-(

Na kontrole jsme byli, takze nejnovejsi miry: 98cm a 14,5kg. Ockovani jsme nebyli.

Simonka se ted moc nevzteka, zato se hodne boji :-( a napriklad o nocnim spani bez nas nemuze byt ani rec. Vsude je neco. Snad nam z tech nesvaru ty ratolesti vyrostou a bude uz jen legrace! :-)

Co Davidek?
Mej se fajn I.
Eva, A+D 6607
13.1.2004 8:22:46
Ahoj,
jaký budete péct nebo jste pekly dort k narozeninám pro ty naše drobečky? Koupila jsem Želvu od Vitany, ale nevím, jestli to bude jíst. O víkendu mi totiž přinesla sousedka kus rolády a Adam se jí ani nedotknul. A ta želva je něco podobného.
Jinak zažíváme s Adamem dny plné breku a vztekání. Nechce teď chodit venku, pořád kňourá a vzteká se. Snažím si ho moc nevšímat a nechat ho, ale je to o nervy. Včera brečel celou cestu domů, když jsem se rozhodla jít jinou cestou, kde nejezdila auta. V neděli brečel proto, že .... ani už nevím, mám takový pocit, že si vždycky něco najde. Nějakou blbost. Je to opravdu někdy na zbláznění. Je to taková houpačka, chvilky naprostého štěstí a naprostého neštěstí.
Včera jsme byli na očkování na TBC. Už tam měl být ve 2letech, ale pořád nám nepřišla pozvánka, tak jsem se pozvala a připomněla. Adam byl v pohodě, ani nepípnul. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu.
Co je nového? Jak jste na tom s těmi neštovicemi?
Iva* 1018
9.1.2004 23:40:19
chtela jsem napsat spokojena a sebevedoma slecna (nejak mi to vypadlo) :-)

Ona krome toho strachu je opravdu bajecna. Tak snad ziska vic klidu.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 81  [Dalších 31 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.