| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 81  [Dalších 21 >>]
Iva* 1018
9.1.2004 23:37:55
Evko, Listicko a Verko,

moc dekuju za odpovedi. V jine diskusi mi nekdo zminil, ze to muze souviset s tehotenstvim, jak maminka tehotenstvi prozivala. Myslim, ze na tom muze neco byt. No, pevne doufam, ze se to zlepsi a vyroste z ni i pres soucasne strachy spokojena a sebevedoma. Jeste jednou dik
Iva
věra
  • 
8.1.2004 20:22:35
..ahojky, jen nakukuji..
Pokuste se zjistit, co mohlo ten strach vyprovokovat, nestrašil někdo dítě bubákem, čertem ???
Nevylekala se na Mikuláše či u silvestrovských oslav ???
Usínáni za tlumeného světla..večer stále stejný rituál..stejna pohádka...to jistě znáte, nenechávejte dítě usínat potmě..
Nyní žádné "akční" pohádky v televizi, a.t.d...držím palce..
*figul* 4558
8.1.2004 20:16:15
AHOJ IVI,TAK JSEM TROCHA STUDOVALA...VE VSEM,CO DITE DELA,JE HNANO VLNOU PREDSTAVIVOSTI.TIM JE VYSTAVENE VSEM"ZAKLADUM"STRACHU.ZATIMCO BATOLE SE NEBOJI,ZEBY SE MOHLO STRATIT,DITE V PREDSKOLNIM VEKU SE DIVA NA SVOU MALICKOU BYTOST VE VELIKEM PARKU A PREMYSLI,JAKE BY TO BYLO,KDYBY SE STRATILO.BUDE MIT STRACH ZE VSECH NEPRAVDEPODOBNYCH MOZNOSTI:CO KDYZ ZACNE HORET DUM,CO KDYZ ZEMROU OBA RODICE...
KDYZ BUDES CHTIT,NAPISU ( OPISU...) TI TOHO VIC A POSLU NA TVOU ADRESU.
Eva, A+D 6607
8.1.2004 8:18:18
Ahoj,
samozřejmě nejsem psycholog, ale myslím, že je to úplně normální psychický vývoj. Někde jsem to četla. Děti prochází těmito "bojácnými" obdobími a bojí se třeba úplných blbostí a za nějakou dobu si na to ani nevzpomenou. Nemáme se tomu prý smát a nebo to zlehčovat, ale probrat to s nimi, čeho se bojí, proč a pod. A ubezpečit, že když se něčeho bojí, tak ať Tě zavolá a Ty budeš s ní. Časem sama pozná, že to nic není. To bych jí asi řekla.
Adam zatím nic takového neprodělává.
To je můj názor.
Iva* 1018
7.1.2004 18:03:14
Maminy, poradte. Simonka se ted zacala bat snad uplne vseho. Boji se i ve dne kdyz odejdu z pokoje. O vecernim usinani ani nemluve, to se krecovite drzi moji ruky az neusne. Pokud se v noci probudi a ja nebo manzel u ni nejsme, place. Myslim, ze je to kvuli rozvoji mysleni a fantazie, ze si vymysli, jaka nebezpeci na ni mohou cihat (vlk z pohadky...), ale nevim, jestli je normalni, ze je to tak intenzivni. Poradte.
I.
Eva, A+D 6607
7.1.2004 13:15:35
Tak se nám ty naše dětičky rozestonaly, co?
Já mám Adama pořád ještě u babičky, protože chytl nějakou střevní chřipku a tak je na doporučení doktora radši od Davídka dál, aby to nechytil. Přece jenom je to ještě mimino a do toho bych nějaké tekutiny při průjmu asi nedostala. Tak si s babičkou píšeme několik SMSek za den, jak je ten můj brouček na tom a jestli se už uzdravuje. Je mi po něm smutno. Po Vánocích je tady až nezvyklý klid, co je Adam u babičky a manžel už zase v práci. Co děláte vy?
Eva, A+D 6607
3.1.2004 9:07:10
Ahoj holky,
tak jsem si prohlídla všechny fotky a musím taky říct, jak krásný máte děti. Jenom u Alice je málo fotek, ne? A co Semi? Nechceš nějakou fotku přidat?
Tak jsme včera odvezli Adama na pár dní k babičce. Adam se tak strašně těšil, s klidem na tváři se s náma po obědě rozloučil a šel si lehnout. No tedy, babička a děda ho uložili a obletovali ho tak, že by se to líbilo každýmu. Babička svlékala tričko, pyžamko oblékal děda ..... dovedete si představit, jaké to bude zase doma, až ho budu nutit, aby to udělal všechno sám? Taky jsem zírala, jak si automaticky sedl ke stolu a začal jíst polévku. Doma jsou okolo polívky pořád "kecy" ( s prominutím) - "nebudu, nechci polívku ...apod." Tady bez řečí. Tak jsme s klidným srdcem odjeli. Horší by přece bylo, kdyby tam nechtěl být a nebo by po nás brečel, že jo. Doma je takové ticho. Manžel dokonce ještě pořád spí, David vstával v 7h a už zase spinká svoji dopolední hodinku. Je tu klid. Já jsem včera normálně odpoledne u čtení usnula, zatímco si David sám hrál a manžel se díval na TV. Pak ho uložil a usnul taky. Takže naspáváme, co se dá. Dobrý ne?
Iva* 1018
2.1.2004 18:30:28
V adrese chybi jedno b (usoudila jsem tak podle emailove adresy v zahlavi) jabbarci.
Jonasek je krasnej! Holky, ja chci taky kluka? Jak se to dela??? ;-)

Nase fotky jsou na family.cz/brkic

Eva, A+D 6607
2.1.2004 15:29:04
Alice,
nějak se na ty Tvoje stránky nemůžu dostat. Nejdou otevřít.
Iva* 1018
2.1.2004 13:40:07
Ahoj Alice, diky za prani. Evino, jak popisujest ten den "D", jako bych tam byla. Jo jo, takovy dny znam taky dobre. Nam ted obe holky marodily, takze byly obe protivny, ven se nedalo... co Vam budu povidat. Ted uz snad konecne bude lip. Simonka ma zitra narozeniny, slavit je budeme v nedeli; bude tu mit par kamaradu, bude dort... a tak je nadsena :-)

Maminy mejte se bajecne a at se Vam a Vasim blizkym v novem roce dari.

Iva
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 81  [Dalších 21 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.