| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 319  [Dalších 79 >>]
Bibi-bari 12410
14.11.2007 8:33:32
Štěpík odolává a cpu do něj vitamíny horem dolem. Akorát se bojím, že něco chytně ve školce, kam vodí maminky své kašlající, smrkající děti. S Jindrou jde manžel na kontrolu zítra, tak uvidíme.
Zdení 26920
13.11.2007 9:30:13
Tak u nás žádný sníh není, jen pořád prší a dneska kupodivu svítí sluníčko.
No, jinak Míša dostal rýmu a Ada dnes ráno vstávala taky s rýmou. Doufám že to nějak ustojíme a nebude marod. Dneska nepůjde radši na tenis, pořád by smrkala a po hodině na kurtě by byla určitě vyřízená a lehla by.
Pěkně nám ten podzim začíná. Co vy? Štěpánek ještě odolává?
Bibi-bari 12410
12.11.2007 8:32:59
Myslím, že nebude tak zle, přidal se nám k tomu kašel, tak uvidíme. Dneska jde Rob s Jindrou na kontrolu pro výsledky, takže si když tak vezme paragraf on a bude s ním doma. Snad to nějak zvládnou.
U nás už nasněžilo a namrzlo, takže je z Ostravy jedno velké kluziště. Děti mají radost, řidiči už méně. Pěkný den přeji :-).
Zdení 26920
9.11.2007 17:27:33
U nás je to stejné. Od rána prší a občas i se sněhem. Ada šla dneska na bruslení se školou, tak pěkně zmokla a ráno to vypadalo, že jí odfoukne i vítr. Šla v té největší fujavici.
Hlavně aby byl Jindra v pořádku. Ta možná hospitalizace mě překvapila.
Bibi-bari 12410
9.11.2007 13:17:33
Ahoj,
tak nakonec jsem šla k doktorce, ta vzala mu hned 4 ampule krve na kontrolu a napsala mi pro všechny případy lístek k hospitalizaci, kdyby se zhoršil, k čemuž doufám nedojde a všechno bude OK. Říkala, že má strašně nezdravou barvu a že je dobře, že jsem přišla. Může mít pospálové komplikace, takže radši zkontroluje krev i na játra... Docela mě vystrašila, ale snad to bude OK. Jinak musí odpočívat, je na dietě a musí hodně pít, takže asi tak. Jindru mi teď hlídá dědeček, v práci bych to už asi neukecala, kdybych zase zůstala doma.

Jaké je u vás počasí? U nás je to docela síla, ráno jsem si myslela, že je ještě fajn, sice pršelo, ale bylo teplo. Ale když jsem šla s Robem z oběda, tk se strhl takový lijavec spolu se sněhem, že jsme došli do práce jako dva sněhuláci (my totiž pracujeme oba ve stejné firmě :-)). Teď sedím v kanclu a je mi zima, protože jsem durch promokla a náhradní nemám :-(.
Zdení 26920
9.11.2007 9:33:22
Tak jak jste dopadli? Co Jindra, šel do školy?
Vařím, uklízím, abych mohla zítra vypadnout na celý den se švagrovkou do města a courat.
Bibi-bari 12410
8.11.2007 19:08:59
Ahoj, máš pravdu, icq je více komornější :-). Zkusím ti ho poslat na mejl, co máš pod přezdívkou :-). Stejně tady ale budu nakukovat, určitě nejsme jediné dvě maminy s březnáčky :-).
Zdení 26920
8.11.2007 18:27:54
Já se taky potřebuju vypovídat. Těžko se zapojuje do rozjetých diskuzí. Většínou tě přehlížejí, nereagují na příspěvky nebo denně napíší přes 100 příspěvků, kdo to má číst a nebaví mě vysedávat u pc a nenám na to ani čas.
Tak třetí miminko jsem taky ještě chtěla, ale muž už nechce a čekat už nemůžeme, blíží se mi 34 a ve 40 si nechci dítě pořizovat. Zase myslím na to, že ho musím fin zajistit do 20 let a to pak budu dělat asi až do hrobu. Je fakt, že se nám povedl páreček, ale......
Tak si užívám posledního mazánka, čekala jsem na něj dva roky. No, tak aby vám vyšla ta cácorka, když máš už dva loupežníky :o))
Ada má v úterý angličtinu a tenis, ve čtvrtek tenis a chtěla ještě něco výtvarnho. Chodila loni, ale to bych byla opravdu vytížená, hlavně je to do 14 hod. a to mi spí Míša. Musí jí na kroužky vozit. Máme to do města 3 km. Sice je to kousek, bydlíme na okraji, ale samotnou jí poslat nemůžu, doprava je špatná a bojím se nechat jí přecházet. Je to takový trdlo :o)) nepozorný.
Tak s hyperaktivním dítětem nemám žádnou zkušenost, nikdo v rodině takový není. Kamaráka má kluka, ale učí se výborně, je jen takový roztěkaný, ale hodně pozorný. Ve 4 letech uměl číst, koukala jsem jako blb a hlavně má myšlení jako dospělý a né 9 letý kluk. Zvláštní. Chodějí s ním k psychologovi na konzultace, asi jako ty.
Zdení 26920
8.11.2007 18:25:21
Nemáš icq? že bychom si povídaly a neprobíraly tady svoje soukromí.
Bibi-bari 12410
8.11.2007 18:08:15
To jsem se rozepsala, co? :-).
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 319  [Dalších 79 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.