Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bibi-bari | 12410 |
8.11.2007 18:07:32
Tak to já sice práci mám, ale s manžou uvažujeme o miminku, teda nejenom uvažujeme, ale i se činíme, tak teď s napětím čekám, jak to dopadne, jestli nám to vyjde nebo ne. O penězích zatím moc nepřemýšlím, každých pár let se to mění.... takže času dost :-). A i když bydlím v Ostravě, tak tady to s prací taky není nijak slavné. Ještěže zvládám anglinu a můžu překládat i doma, takže asi tak.
Je super, že malá zatím zvládá školu v pohodě, to náš Jindra je sice chytrý, ale jako hyperaktivní dítě v kombinaci s ADHD, neschopností se dlouho soustředit a špatnou grafomotorikou to prostě nedává. Slovní úlohy a matika nám jdou ... na čísla je expert od malinka... pamatuji si, že když mu byli dva a půl a my stáli na zastávce, udivoval kolem stojící svou znalostí všech čísel dopravních prostředků a dlouhých seznamů, kam to číslo jede, přes které zastávky atp. Tady vlastnost a paměť mu zůstali, takže my se vlastně nemusíme učit, my musíme hlavně zvládnout napsat úkoly, což je fakt nadlidský úkol. Musíme často dělat přestávky, protože pak vidím, že už má ruku úplně ztuhlou, je unavený a úplně se zasekává. Naše známky tudíž nejsou vůbec o jedničkách :-(. Nestíhá prostě psát a když píše tak se nesoustředí na to co píše, ale hlavně aby vůbec něco napsal.... K obojetným souhláskám naštěstí ještě nedošli, měli skluz z minulého roku, tak doháněli letos. Jinak nevím, nevím ,jak by to dopadlo... Kroužky díky práci vůbec nestíhám, takže Jindra chodí akorát na výtvarku a pak s ním chodím na hipoterapii, kvůli té hyperaktivitě,. Jinak loni (to jsem ještě byla doma na MD) chodil i na aikido a zdravotní kroužek. S vánocemi to máme tak, že některé dárky nosí Ježíšek a některé zase maminka a ostatní blízcí :-). Takže jsem zatím v pohodě a Ježíška zatím stále vyhlížíme :-). Dárky ještě nemám všechny, ale jak bude čas, tak to doženu. Vím přesně, co by kluci chtěli, ale poslední dobou jsou čím dál náročnější :-D. Jinak já jsem spíš takový flegmoš, takže vánoční ruch a shon moc neřeším, hlavně ať je pohoda. |
Zdení | 26920 |
8.11.2007 7:42:11
Tak to já jsem ještě na MD. Míšovi bude v březnu teprve dva. Včera mě v tv děsně potěšili, budu brát do jeho 3 let ještě 7600,-. Chci být doma 4 roky, bydlíme na vesnici, s prácí špatné. Všichni jezdí do Prahy. Já jezdila taky, to ještě s Adou, vozila jí tam to školky. Byl to docela maraton a časově náročný. No, teď si to s prďolkou užívám, mám čas vozit Adu na kroužky, jinak by byla ošizena.
Chodí do třetí třídy, uvažovali jsme o odkladu, je pomalá, všechno je jí jedno, odpovědi "jak si to představuješ" řekne "no a". Mám pocit, že začíná pubertit. Zatím má samé jedničky, ale myslím že to tempo nebude zvládat. Doma se učí tak 1-2 hod., hlavně matematiku - slovní úlohy prostě nechápe. Teď zase trénujeme diktáty, vynechává háčky, čárky, plete se jí gramatika. Dělají teď p,b,v,f - určitě to máte taky, tak má občas z diktátu 4. Nevím jestli by jí pomohl odklad. Na Ježíška ještě věří, občas mám chuť jí to už říct. Když jedme někam a vidím něco hezkého a nemůžu to koupit, pak posílám manžela, no z toho nadšený není. Znáš to, chlap a nákupy. Jinak mám už dárky nakoupený, chci mít v prosinci klid a nemuset do marketů. Užívat si, zdobit byt a dům a těšit se. Nejvíc se těším na Míšu, teprve letos to bude více vnímat. No, vánoce jsou pro děti. My z toho máme akorát starosti. Jednou bych chtěla zažít se sbalit a odcestovat na vánoce a silvestra někam k moři. Žádné dárky, jen na pláži nějaký malinkatý. Prostě romantika jak blbec. Hlavně ten klid, nemuset se o nic starat. Tak jsem se trochu vypovídala. |
Bibi-bari | 12410 |
7.11.2007 22:27:46
Ahoj,
tak to já jsem cca do 16h v práci a tam mám čas na net jak kdy :-). Pak je to něco podobného jak u tebe, do školky pro malého, a pak úkoly, kroužky a pravidelný kolotoč kolem dětí a manžela :-). K PC se dostanu taky až po osmé, ale není to pravidlo, někdy jsem tak unavená, že prostě úplně vypnu a nezapínám... Jak vám jde škola??? Chodí malá do 2. třídy nebo už do třetí??? My jsme odklad neměli a nakonec jsem si říkala, že by to bylo lepší... |
Zdení | 26920 |
7.11.2007 17:09:30
No, mám ho zapnutý skoro celý den. Povídat si můžeme spíše dopoledne. Odpoledne máme kroužky, pak se nahrnou všichni domů a už nemám čas. Pak až zase večer po osmé, když už drobotina je v pelechu.
|
Bibi-bari | 12410 |
7.11.2007 14:37:15
Ahoj, jsem ráda, že se tady někdo objevil. Určitě to tady rozproudíme :-). Kromě Jindry mám ještě kluka Štěpánka 01/03. Kdy tak býváš na netu, ať se tady vždycky sejdem a pokecáme????
|
Zdení | 26920 |
6.11.2007 18:02:01
ahoj Želvičko, vždycky sem juknu a nějak mi to utelko, že tu někdo přispěl. Tak to tady trochu oživíme :o))) Já mám Adélku 99 a Michaela 06.
|
Bibi-bari | 12410 |
1.11.2007 12:57:23
Ahoj, co to tady trošku oživit holky??? Doma mám březnáčka Jindru, jsme z Ostravy, a určitě ráda pokecám. Zkusím tady nakukovat co nejčastěji, doufám že se to tady rozjede... Klidně mi napište i na e-mail. Budu jen ráda.
|
Zdení | 26920 |
12.9.2007 17:02:11
moni, konečně někdo od května nakouknul. Co škola? Jak vám jde?
|
monicca+2holky+Daniel | 33908 |
10.9.2007 16:28:44
Stále je tady mrtvo - škoda :-(
|
Zdení | 26920 |
29.5.2007 10:10:07
Nikde, nikdo ! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.