| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 319  [Dalších 89 >>]
jehla +4 64905
19.11.2007 10:43:29
Míša ještě na Ježíška věří, nedávno jsme se prořekli a ona hned,ale to nosí ježíšek :-)))Už jsme si s manželem říkali, že je na čase jí to říci.

Zatím pomáhá jak může, koupe, přebaluje,utírá pusinku a hlídá, povídá si s nim.
Taky mi ho někdy přinese v náručí a to se úplně děsím,ale nesmím to na sobě nechat znát,to by se zarazila. Tak ji bedlivě hlídám, jestli ho nese dobře.
Naštěstí ano, ona je taková pečlivka.
Zdení 26920
19.11.2007 10:13:37
Ještě Míša věří na Ježíška? Ada ještě jo, ale občas si přeju, aby to už prasklo. Konkrétně, když jdeme někam a vidím něco co bych jí chtěla koupit a ono to nejde. Na druhou stranu je to pěkný, píše Ježíškovi a neví co by jí měl přinést. Nejlépe vše z katalogů tesca, globusu, quelle, atd.
Zdení 26920
19.11.2007 10:09:50
Ada taky pomáhala, když se narodil Míša. No, vydrželo jí to jen chvíli. To bylo jen kojení a spinkání. Měla představu, že to je nová hračka. Teď se dokáže postarat a chvíli pohlídat, ale nemůžu jí moc důvěřovat. Občas má hlídat a dělá si svoje a nekouká, že prcek vyvádí nějakou lotrovinu.
jehla +4 64905
19.11.2007 10:07:11
Mám Jiříka 13let,Lukáška 10let,Michalku 8 a pak Honzíka 7.týden.
Takže 3 chlapi a 1 holčičku.
Míša mi hodně pomáhá a někdy u toho vypadá jako opravdová máma :-))))
Zdení 26920
19.11.2007 9:55:03
No to se máte, že je u vás sníh. My musíme za sněhem jezdit, tady nepadá a když napadne tak vydrží chvíli a hned roztaje. Je fakt, že mi to tady nechybí, ale děti jsou docela ošizené.

Jehlo, klidně se přidej, nevadí. Kolik máš kluků a holek a jak jsou staré?
jehla +4 64905
19.11.2007 8:30:30
Ahoj Želvičko, taky jsem z Ostravy.
Omlouvám se, že jsem vám sem vpadla, ale hledala jsem někoho, kdo má stejně staré děti.
Naše Michalka, v pořadí třetí, se narodila v 5.1999, ale na květen nikdo nechodí.
Máme teď čerstvé 4. mimi a je mi 36let. Taky jsem se bála,že už jsem "stará" na mimi, ale teď si malého moc užíváme.

Můžu sem k vám někdy na pokec?
Bibi-bari 12410
19.11.2007 8:24:30
Ahoj,

tak máme taky víkend za sebou, i když jenom odpočívací.

Koukám, že máš modroočky :-). Já ač modrooká mám děti s hnědýma očima po tatínkovi. Na fotečkách jde vidět, jak jsou na sněhu spokojení.

U nás je teďka pořádná ledovka, nikde to není posypané, takže cesta do školky byla ráno jedno velké dobrodružství. Štěpík mi pak říkal, že doufá, že na zítr napadne sníh, ať můžeme zase vytáhnout sáňky. Nechce se mu asi chodit pěšky :-D.
Zdení 26920
18.11.2007 20:17:55
Vrátili jsme se ze sněhového víkendu a paráda, už se těším na zasněžené vánoce. Děti dokonce zahnaly i rýmu, jezdily na bobu, Míša po břiše, no prostě jsme se na prvním snížku vyřádili.

To je super, že budete mít domek, hlavně to soukromí, žádný hluk, zahrada pro děti. Fandím, ať to vyjde a trávíte svátky v baráčku.

Bibi-bari 12410
17.11.2007 22:29:19
My jsme doma a doléčujem. V úterý už půjde Jindra do školy, tak nám to zase začne, ale zatím nestresuji, na to je času dost :-). Dneska jsme se byli dívat na domek. Robovi se strašně líbí, ale já zas až tak moc jeho nadšení nesdílím, tak uvidíme, jak to dopadne... jestli mě přesvědčí a podaří se mu vyřídit všechny záležitosti okolo, tak se budu asi stěhovat. Strašně jsem chěla na barák, ale když nad tím teď tak přemýšlím, tak mě je v bytě dobře. Už jsem se zabydlela a jestli se mám stěhovat, tak chci, aby se mi tam líbilo vše na 100% a hlavně se tam cítila dobře... přece jenom už by to mělo být na furt.
Zdení 26920
16.11.2007 9:05:38
Tak na víkend jedeme na chalupu, tady není žádný sníh a tam je půl metru. Dětičky se pěkně vyřádí. Míša uvidí sníh poprvé, tak jsem zvědavá, jak se bude tvářit.
Ada začíná mýt ve škole vyjmenovaný slova, tak cvičíme.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 319  [Dalších 89 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.