Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zdení | 26920 |
20.11.2007 21:37:52
Jo, tak o barvy na sklo se pereme. Děláme výzdobu na vánoce i velikonoce. Děsně mě to baví. Škoda, že nebyly takové barvy za nás.
|
jehla +4 | 64905 |
20.11.2007 10:20:19
Jo, to Míša taky pořád něco stříhá a lepí. Naposledy malovala barvami na sklo a má to po celé židli. Jenže člověk se ani zlobit nemůže, ona se usměje a je to.
Taky peru a žehlím asi pro sousedy, ale nás je víc. Ještěže jsme koupili ušičku prádla. Je super, ale už jsem tam smrskla manželovi mikinu :-))) |
Zdení | 26920 |
20.11.2007 10:01:45
Tak to Ada zase pořád něco stříhá, vystřihuje a lepí. Všude se válí pidi odstřižky a v pokojíku je to jak na skládce. V jiné diskuzi jsem se dověděla, že je to u ostatních stejný, takže vlastně normální. Prostě bordelářka. Občas tam vlítnu, řvu a vyházím hračky typu mekáč, kindrvajčka a jiné tretky. Pokud je nestačím vysát.
Jdu žehlit, mám tady himaláje prádla. Peru snad i pro sousedy :oDD |
jehla +4 | 64905 |
20.11.2007 9:35:28
A něco pro zasmání :
naše Míša je spisovatelka, všude něco píše. Nejvíce své jméno, to už od školky. Teď, co máme Honzíka, už nepíše Míša, ale píše všude : Honzík :-)))) |
jehla +4 | 64905 |
20.11.2007 9:25:38
Želvičko, ať se vám holčička podaří, držím pěstě :-))))))
Nám se podařila na třetí pokus. Ten čtvrtý už nám nevyšel, ale Honzíček je moc krásný a jsme rádi, že ho máme. Zdeni, to je lepší, když je doma, než aby seděla u druháků :-))), i když by si mohla opakovat, to mě teď napadlo. Vy máte Mišáčka a my Mišačku :-DDD |
Zdení | 26920 |
20.11.2007 8:59:30
Tak Ada dneska zůstala doma. Sedí u druháků, tak ať radši sedí doma. Pěkně jsme si pospali do 8 hodin.
Při prvním mimi jsem si přála holčičku a povedlo se. Nevěděli jsme co budeme mít a u druhého nám to bylo jedno. No, byli jsme ale zvědaví a tak jsme si to nechali říct a máme Mišáčka. Želvičko, ať se ta cácorka povede. Přeci jenom, holky mají k mamce v dospělosti blíž, než kluci. |
Bibi-bari | 12410 |
20.11.2007 8:27:13
Ahoj,
taky bych chtěla holčičku :-). Ale snad se do třetice povede, právě se s manžou snažíme o miminko, tak uvidíme, jak se zadaří. Je pravda, že kluci jsou jinačí, ale ty svoje bych nevyměnila. Jsou to moje zlatíčka. U nás třídní schůzky zatím v nedohlednu, ale upřimně se na ně moc netěším :-(. Jindra má tento rok novou učitelku a stále ještě bojujem... |
jehla +4 | 64905 |
20.11.2007 8:05:22
Ahoj,tak jsme měli včera tř.schůzky.
Michalka je moc šikovná, tak jsem ráda. Ty holčičky jsou úplně jiné než kluci :-)))), škoda, že mám jen jednu. |
Bibi-bari | 12410 |
19.11.2007 20:40:04
Ahoj Jehli, pěkně tě tady vítám. Koukám, že zatímco jsem si užívala práce, tak jste se rozpovídali :-) Kluci věří ještě oba na Ježíška, ale máme to u nás tak, že některé dárky nosí Ježíšek a některé zase my. Jinak s dárkami jsme na tom stejně. Kluci chtějí taky všechno, teda až na ty "holčičí hračky". To je jediné, co v katalozích úmyslně přehlížejí.
|
Zdení | 26920 |
19.11.2007 17:17:12
Ada dneska přišla ze školy s tím, že se neučili, protože učitelka onemocněla. Byli rozdělený do dvou tříd a ona byla mezi druhákama a celý den si malovali. Takže pěkná pakárna, to mohla zůstat doma. Zítra uvidím, jestli půjde do školy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.