Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bibi-bari | 12410 |
26.11.2007 15:22:16
Taky jsem se hned jukla na basketbalistku :-). U nás se nesportuje, my jsme sportovní dřeva. Loni jsem s Jindrou a Štěpíkem chodila na aikido, to je i bavilo, ale po dvou angínách a velkých absencích jsme chodit přestali a teď, co chodím do práce to zas nestíhám časově a nikdo jiný než já se nenabízí :-(. Aikido začíná ve čtyři a já jsem doma kolem páté. Je mi to docela líto, ale kluci se vyřádí i bez toho.
Jinak Zdeni, to s tím spaním a vstáváním máme doma taky :-))). Když jsou doma kluci se mnou, tak spí klidně i do devíti a déle, ale když se chce prostat taťka, tak vstávají brzo ráno :-))). Jindra už je fit, tak doufám, že už nás do konce roku nic neskolí. Dr. říkala, že ani moc neporostl a nepřibral, tak si ho bude sledovat, jestli je vše OK. (Snad to vánoční svátky spraví :-))). Máme ho vykrmovat, vařit mu kaši s medem, atp. Tak jsem se v duchu zasmála, protože mezi Jindrova oblíbená jídla patří na prvním místě ovesná kaše s medem, a tu dělám fakt často :-). Mňam. Okna u nás taky čekají, až je někdo umyje, ale mužík před měsícem slíbil, že se toho chopí, tak furt čekám a čekám... :-). |
Zdení | 26920 |
26.11.2007 14:55:15
Želvičko, už jste fit? Ada byla dneska ještě doma. Učitelka by měla být snad zítra, tak to už do školy půjde. Asi mě zavřou, za zanedbání školní výchovy. No, má sedět u druháků a malovat si nebo být doma. Alespoň jsme si dneska pěkně přispali, do 8,40. To je rekord i u Míši. Tatínek pěkně zuřil, když volala, že ho chlapec nenechá vyspat o víkendu. Asi si ho chce užít už pěkně od rána.
|
Zdení | 26920 |
26.11.2007 14:52:26
Tak jsem se jukla na sportovkyni a mimčo, ale nevím které je tvoje :o))) Já bych brala obě dvě hned :o))
Ada hraje tenis. To je tatínkova aktivita, má ho dvakrát týdně, chodí tam spolu. On hraje taky, tak do ní vkládá hodně úsilí s tím, že nás bude jednou živit :oDDDDD Jinak trochu pořád Míša rýmuje a kašle. Dneska jsem myla okna a prala záclony a závěsy. No, když jsem to měla hotové, se zatáhlo a začla sněhová bouře, takže mám všechny okna z venčí opět samou ťupku. Prdím na to. Lepší to už nebude. Za chvíli vezu Adu na aerobik, to je zase moje práce. Ať se holka trochu hýbe. Já lítala pořád venku a ona pořád dřepí doma. |
jehla +4 | 64905 |
25.11.2007 21:36:27
Dala jsem fotku naší basketbalistky ze sobotního zápasu na diskusi říjen 2007.
Můžete tam mrknout :-))))))) |
jehla +4 | 64905 |
23.11.2007 22:02:32
Ahojky, nějak nezvládám a jsem úplně mrtvá.
Ale pobavily jste mě historkami. Pokusím se zítra něco napsat a taky nějakou tu fotečku. Zatím přeji krásný večer. |
Zdení | 26920 |
23.11.2007 16:21:11
Dva dny nám nefungoval net, tak se hlásím až teď. Ada byla krom ponělka a čtvrtka doma. Neučili se, uč. byla nemocná, posílala nám majlík a tak jsem jí nechala doma.
Fotky jsem zkoukla a na svatbě ti to moc slušelo. To ti dělali kluci družičky? :o)))) Můžete se juknout na http://rodina.cz/tvrdkovi něco málo foteček tam je. |
Bibi-bari | 12410 |
22.11.2007 13:26:19
Zdeni,
aspoň že ti to udělala Míša a to je holka, mě kluci kradou rtěnky a jednou si Štěpík ukradl řasenku a nakreslil si i obočí, až budu doma, tak hodím i fotečku, vypadal fakt super :-). Jinak jestli chcete zkouknout nějaké fotečky, tak můžete buď tady na rodině na: http://rodina.cz/fraisovi nebo na http://barinka.rajce.net. Tak se pokochejte a taky se pochlubte. |
Bibi-bari | 12410 |
22.11.2007 13:22:32
Holky, holky,
koukám, že zase nestíhám, večer jsem jen mrkla kousek na naši diskusi a ani jsem nestihla nic napsat, neb mě mužík hnal od pc. V práci se teď na net vůbec nedostanu, prostě to nestíhám. Naši kluci jsou taky někdy na zabití, ale to je asi všude... Když jsme jim koupili nový koberec do pokojíku a dostali i ten autíčkový, tak si prodloužili cesty i na ten nový béžový, nakreslili si tam zastávky, cesty.... No já jsem myslela, že umřu, to samé když jsme jim v pokojíku vymalovali, neuplynul ani týden a jednu zeď totálně počmárali pastelkami. Musím zaťukat, že teď už je to lepší. Jindra musel ten počmáraný koberec vlastnoručn drhnout kartáčem a teď už si dává bacha :-). Jinak v úterý šel po nemoci zase do školy a normálně dostal poznámku, že za celou dobu, co byl nemocný nic nevypracoval. To jsem myslela, že mě trefí. Jindra měl nařízený přísný klid od Dr., a navíc, když je člověk nemocný, tak je doma, aby se uzdravil a ne aby psal úkoly. I když záleží asi i na tom, jak moc to dítko je nemocné... |
Zdení | 26920 |
21.11.2007 16:10:20
Ježiš, to jsem se zasmála Jehlo. Něco podobného mám doma. Občas vymyslí něco co by snad nebylo ani ve snu. Třeba se namazala před týdnem mým makeup-em a utřela se do růžového ručníku. Já koukám ráno, co se to stalo, snad se pořádně umyla a neutřela si prdku do ručníku. Pak jsem na to přišla a udeřila, že čekám co z ní vypadne, že vím od čeho to je a jestli bude lhát. Občas se do krve hádá, že to tak není. No, kápla božskou a byla poučena, že nebude brát moje věci. Jsou to zlatíčka, no nezabít je občas ?
|
jehla +4 | 64905 |
21.11.2007 12:01:14
Míša jde v sobotu na basketbalový zápas, tak jsem zvědavá,jak bude hrát.
Je to její první zápas. Jinak jsem teď přišla na to, proč se mi čáry na koberci na WC zdály moc silné. Máme tam takový indiánský vzorek a já si pořád nad tím lámala hlavu. Takže naše Míša si tam vzala černý fix a ty čáry obtahovala,zatímco trůnila. V 8 letech. Nevěděla jsem, jestli se mám smát, nebo řvát :-)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.