| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 319  [Dalších 119 >>]
Zdení 26920
28.11.2007 19:41:14
Tak mám upečené to linecké, je fakt že to mazání mně taky neba a nejlépe se mi maže s vínečkem :o))
Já musím říct, že za dobu co jsem chodila do práce, jsem byla nemocná pouze dvakrát. Zato holka to vynahradila na 200%.
Na icq jsem skoro pořád, pokud mě drahá polovička nevypne nebo děťáku se to občas povede.
Bibi-bari 12410
28.11.2007 19:07:08
Jinak na cukroví se taky chystám, ale linecké jsem dělat odmítla. Nějak mě to nebaví se s tím tak patlat, spojovat marmeládou a zdobit... Manža protestoval, tak jsem mu řekla, že mu udělám těsto (to zvládám :-))) a ať on si to s klukama povykrajuje, já mu to upeču, a on si to pak pospojuje a ozdobí. Kupodivu souhlasil, tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Jinak u nás nejvíc jedou rohlíčky (mňam), kávová zrna, marokánky apod.
Bibi-bari 12410
28.11.2007 19:04:23
Ahoj Zdeni,

já bych doma zůstala, ale znáš to ne??? Před měsícem jsem byla s Jindrou a Štěpíkem doma skoro tři týdny, protože měli spálu. Minulý týden byl na paragrafu s Jindrou taťka. Oba pracujeme ve stejné firmě a kdybych zase byla doma, tak nevím, nevím. A na mateřskou z pracáku jít nechci. Každopádně jsem tam v teple a nikam se nehoním. Vyležím se o víkendu a večer. Miminko chci a proto jsem zašla raději za dr., neléčím se sama, abych něco přechodila a bylo to pak horší.

Jinak ty už nebýváš na icq????
Zdení 26920
28.11.2007 17:47:42
Teda, ty máš ATB a chodíš do práce??? Pěkně hazadruješ se zdravím. Tytyty. Z toho jsem vyléčená, chodit do práce nemocná. Pokud se mi něco stane, tak mi tam nic nedají a vykašlou se na mně.
Vždyť chcete další mimčo, tak se na to vyprdni a vylež se doma.
Dneska jsem si zadělala na dvoje cukroví. Linecké a oříškové - to miluji. Zítra budu péct, jinak mám cukrátka objednané u cukrářky. No, linecké jde nejvíc na odbyt.
Bibi-bari 12410
28.11.2007 10:55:30
Míša je jak náš Štěpík :-). Jinak na pórku si Štěpka prořezával zoubky, mrkev nebyla a pórek mu zachutnal.
U nás je to teďka ve škole trošku klidnější, uvidíme jak dlouho nám to vydrží. Jindra začal brát na dobu vyučování Ritalin na soustředění, tak snad mu to vydrží a hlavně pomůže. Diktáty s ním vůbec nepíšu, všechno řeším ústně, má problémy se psaním, tak pokud nemusí, tak ho psát nenutím a vš řeším na kartičkách a při různých hrách.
Minule jsem udělala kartičky na angličtinu, vystříhala jsem si obrázky z letáků atp. se slovíčky co se učili, a odpovídali mi oba dva :-))). Akorát pak jsem kartičky položila na stůl a ujal se jich Štěpík a nalepené obrázky mi znovu vystřihl :-). Tak jsem ho nakonec musela pochválit, protože to byla "čistě a kvalitně" odvedená práce, obrázky jen nalepit na další kartičku :-).

Jinak já jsem akorát teďka dorazila do práce :-(, byla jsem u dr., napsala mi ATB :-((((.
Zdení 26920
28.11.2007 9:46:13
U nás je to stejný, Ada nějakou zeleninu sní, ale něco nejí. Takže se v jídle šťourá a vybírá třeba cibuli, porek, hrášek, ale fazole třeba naopak zbožňuje. Nechávám jí a nenutím, přijde tomu určitě k chuti.
Zato Míša ještě prďolka sní všechno co mu nabídnu, minule se zakousl i do porku.
Ada pilně cvičí vyjmenovaná slova a občas mně dostane. Třeba slovo býky je už příbuzné ke slovu býk. No a další odvozeniny. Denně píšeme diktáty a už se zlepšuje. Zato slovní úlohy ty jsou trochu oříšek.
Bibi-bari 12410
27.11.2007 15:47:15
Ahoj Jehlo, nepleteš se - jsme z Ostravy, bydlíme v Zábřehu jak jsou Pískové doly. Co se týče kojení, tak my jsme to vydrželi taky celkem dlouho... Jindra do 10m a Štěpík do 18m. Přikrmovat jsem je začala oba v půl roku, ale Štěpík odmítal až do 10m, takže příkrmy nahradili prsa, a pak to dohonil a v roce jedl nemixované dětské jídlo v podstatě sám...

Jinak Zdeni u nás to mají kluci taky rozdělené, Jindra sní brambory, rýži, těstoviny a maso uždibne a Štěpík to má naopak. Oni jsou celkově tak rozdělení, takže co jim zbyde na talíři, tak si častokrát prohodí a dojí po druhém :-))). Na večeři je to to samé, Štěpík sní zeleninu, ovoce a chleba nechá. Jindra se na "zdravou stravu" ušklíbne a sní chleba... Tak nevím, nevím :-).

Ještě pořád trčím v práci :-(((. Tak zatím hojky.
jehla +4 64905
27.11.2007 13:40:48
Zdeni,díky za pochvalu Honzíka.
Děti jsem kojila do 1 roku, od půl roku dostávaly štávičky atd.
Michalka byla nejlepší jedlík tuhé stravy (kojení chutnalo všem :-DDD) no a u kluků jsem se vždycky smála, že budou jíst z jednoho talíře, jeden si vyzobe zeleninu a druhý maso.
Jako jedlíci nic moc, zato teď je to lepší šatit než živit.

No a Mirena, už jsem si myslela, že to bude dobré,ale zase jsem začala krvácet,tak já nevím. Dneska je to týden a jestli to tak bude ještě dva měsíce,tak se asi půjdu zbláznit.
Zdení 26920
27.11.2007 10:32:02
Tak to je pěkný mimčo. Já kojila 10měsíců a Míša byl jak kulička. Jen co jsme přešli na příkrmy, příšerný a teď ve 20 měsících váží pouze 11,5 kg. Nechce jíst, mám s ním jen trápení co se jídla týká. U Ady jsem to neznala, ta jedla a jí dobře.
Jinka jsem narazila na vaší diskuzi o Mireně, mám jí dneska týden. Po zavedení se mi nafouklo a ztvrdlo břicho. Druhý den to bylo dobré. Sice dr. říkal, že můžu špinit 1, 2 nebo i 3 měsíce. Doufám, že to nebudu mít vůbec páč po Míšovi jsem to měla 6-7 dní a to dost, příšerný.
jehla +4 64905
26.11.2007 22:43:09
Zdravím při večeru, spíš noci.

Náš chlapeček je ten v pruhovaném bodíku, je to pěkný cvalda :-))))
Ale když je kojený, tak to brzy shodí.

S tím spaním a vstáváním : tak naše děti nechtějí ráno vstávat přes týden,to je vždycky umění je vyhodit z pelechu, ovšem v sobotu a neděli jsou v 6.00 vzhůru. No hrůza.
Jsou nějací přehození.

Zelvičko,četla jsem, že jsi z Ostravy, odkud?Smím-li se zeptat. Teda,doufám,že se nepletu.
My jsme z poruby.
Držím malého, tak píši jednou rukou.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 319  [Dalších 119 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.