| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 319  [Dalších 129 >>]
Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 44721
3.12.2007 11:25:08

to je ten menší
3.12.2007 11:23:57
Domča je druhák, naštěstí. Čím později do školy,tím líp:-)

Jinak já jsem z Jižní Moravy a tady nebylo po větru včera ani památky. Ale ani po sněhu:-(

Tak ten rok 99 trochu oživíme,ne?

Hodím vám fotečky,ať se trochu poznáme:-))
Zdení 26920
3.12.2007 9:03:26
Tak u nás vichr, že vypadla i dvakrtá v noci elektřina. Museli jsme si nařídit telefony, abychom nezaspali do školy a muž do práce.

Jinak nám po 14 letech pošel pes. Už si jiného nebudeme pořizovat, pořád nějak nezdíme a pak byl problém, kdo se o něj postará. Rodiče daleko a druzí bydlí v paneláku a chodí do práce.

Na chalupě bylo hnusně, lilo a sníh utekl a zůstalo pouze bláto a voda :o(

Zdení 26920
2.12.2007 18:16:24
Ahoj Andreo, na ročníku 99 to nežije nikde. My to rozhýbaly teprve před 14 dny a že jsi říjnová neva. To máš tedy doma druháka. My jsme ostřílení třeťáci :o))
2.12.2007 17:39:25
Tak jsem tu:-) Sice pozdě,ale přece. Až dnes jsem si všimla vzkazu od želvičky. Díky:-)

Jínak Domča je kluk, takže máme doma přechlapíno:-))

Ale tady to taky nějak zvlášť moc nežije nebo klamate tělem???? :-))

Pozvala mě k vám želvička,tak snad se nebudete zlobit,když občas nakouknu. Patřím sice na říjen 99,ale tam už nikdo nekouknul 3 roky:-)
jehla +4 64905
30.11.2007 20:09:33
Ahojky, moc se omlouvám,že jsem ještě tu fotku neposlala,musím počkat, až manža nebude unavený a pomůže mi. Ještě to neumím :-)))

Želvi, napiš prosím receptík. Ještě jsem koblížky nedělala.
Přeji vám krásný víkend :-)))
Bibi-bari 12410
30.11.2007 11:15:39
No taky si ráda zapaluji vonnou lampu. U nás ujíždíme na pomeranči a "vánoční" vanilce. Když už nestíhám péct to cukroví :-).

Včera jsem se překonala a večer jsem ještě po Růžovce smažila skořicové koblížky. Došlo pečivo a nikomu se nechtělo do obchodu :-(. Tak je přece nenechám hlady. Pro děti to ráno bylo překvápko a tak skoro skákali radostí :-)))). Skoro nezbylo.
Zdení 26920
30.11.2007 10:41:54
Se ti nedivím, že nestíháš. Věnec na dveře mám už léta úmělý a vypadá moc hezky a na stůl nedávám. Mám pouze takové ty velké odstupňované svíčky a vlastně jen na ozdobu. Svítím si velkou červenou skleněnou koulí se zasněženou vesničkou, zavěšenou na stojánku, do které se dává čajovka. Jinak si kupuji vonné svíčky a nejraději mám skořici nebo kouzlo vánoc. Hezky to voní.
Jinak máme už vánoční výzdobu, dělaly jsme to včera s Adou. Jen betlém a metrového Ježíška na ven jsem zatrhla. To až v neděli.
Jedeme na chaloupku na snížek, připadl. Tak se těším.

Hezký první advent
Bibi-bari 12410
29.11.2007 15:14:28
Ahoj, jen pošli. Ráda se inspiruji. Na věnce už jsem se dívala dneska a začínám si říkat, že je nejvyšší čas začít vyrábět. Vždyť 1. prosince je už v sobotu a tímpádem, jestli to chápu dobře, je 1. adventní neděle už za pár dnů. Co pracuji, tak nějak nic nestíhám. Dneska jsem si na netu našla receptíky na cukroví, vytiskla jsem si je a taky už bych ráda začala.
jehla +4 64905
29.11.2007 13:47:30
Ahoj při čtvrtku,hezky jste se rozpovídaly. :-)))))
Já jsem měla teď pořád fofry.
Vůbec nestíhám.
Došívám baletky a tak tu baletím mezi malým,ostatními, domácností a šitím, hrůza.
a vy na mne už s cukrovím.
Nevím, nevím jak to zvládnu. Ještě nemáme ani 1 dárek.
Budu si muset z vás vzít příklad.

Ale něco jsme přeci jen zvládli : včera jsem byla ve škole, Michalčina p.uč.pořádala zdobení adventních věnců.
Takže tošku vánoční to už doma máme. Výroba s Honzíkem ve vaku nic moc příjemná, ale zvládly jsme to. Večer pošlu fotku, doufám.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 319  [Dalších 129 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.