Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zdení | 26920 |
3.12.2007 17:33:40
Želvičko, my jsme toho Mikáláše taky vzdali z toho důvodu, že Ada od 5 let v patře v pokojíku sama, tak aby se nebála. Nechtěji jsme jí zbytečně jančit. Párkrát k nám v noci přišla, že se bojí, tak jsme jí museli vysvětlit, že žádná strašidla nejsou, ježibaby a vodníci jsou jen v pohádkách.
Na Ježíška pořád věří. Tak alespoň nějaké iluze. Odpoledne jsem běhala po úřadech, mám vše vyřízeno. Muž přišel ve 14 z práce, tak jsem toho hned využila a teď se vrátila. |
jehla +4 | 64905 |
3.12.2007 16:53:36
Tak 3x jsem to opravdu nechtěla.Nějak to blbne.
A mikuláš? Tak na něm jsme byli v sobotu. Sešly jsme se 4 rodiny s dětmi + babičky,celkem 23lidí v bytě 3+1. Bylo to super. Včera večer jsme řekli Michalce, že dárky kupují rodiče a příbuzní a že každý obdarovává toho koho má rád. Vzala to hezky. Vědí to už vaše děti, nebo jsou ještě v sladké nevědomosti? My jsme jí to radši řekli,aby nebyl nějaký trapas :-))) |
jehla +4 | 64905 |
3.12.2007 16:46:06
Ahojky, vy jste se teda rozpovídaly :-DDD
želvi, díky za odkaz,mrknu tam a snad koblížky dopadnou dobře. Andreo, super fotky, kluci jsou krásní a i váš stůl :-))) Kdy se Ti narodil malý? Náš Honzík je 3.10.07. My máme doma taky přechlapíno :4 chlapy na 2 ženský:-DDD |
jehla +4 | 64905 |
3.12.2007 16:45:42
želvi, díky za odkaz,mrknu tam a snad koblížky dopadnou dobře. Andreo, super fotky, kluci jsou krásní a i váš stůl :-))) Kdy se Ti narodil malý? Náš Honzík je 3.10.07. My máme doma taky přechlapíno :4 chlapy na 2 ženský:-DDD |
jehla +4 | 64905 |
3.12.2007 16:45:31
Bibi-bari | 12410 |
3.12.2007 14:53:52
Zdeni,
my jsme jako děti školou povinné už taky nevěřili, ale stejně jsme Mikuláše vždycky měli a tradici dodržovali :-). Vždycky jsme s napětím čekali, co najdeme, i když jsme věděli, že to za okno dala maminka. Mě by to asi bylo líto, přece když už nevěříme třeba na Ježíška, tak to není důvod neslavit Vánoce, ne? |
Zdení | 26920 |
3.12.2007 14:40:32
Andreo, parádní Santa !!!!
Mikuláš k nám již dva roky nechodí. Ada už nevěří a Míša je ještě malý. Jinak dostávají ovoce, adventní kalendáře a sladkosti. Ada i to uhlíčko. Pro seznámení jukni na http://rodina.cz/tvrdkovi , bydlíme u Neratovic. |
Bibi-bari | 12410 |
3.12.2007 12:05:29
Pro Jehlu: receptík najdeš tady: http://recepty.vareni.cz/rychle-koblizky-se-skorici/
Je to jednoduché, rychlé a všichni se olizovali :-). Pro Andeyu: Ahoj, tak vítej u nás, přece se nebudeme bavit jenom na svém měsíci, když máme dítka ve stejném roce a moc nás tady není, ne??? ;-). Já to mám doma přechlapíno taky :-). Ale chceme do toho praštit a snad to bude ta holka :-)))). Jak se říká, do třetice... Pěkné fotečky a propó... Jak řešíte holky Mikuláše???? My dáváme drobnost, hlavně ovoce a nějakou sladkost, ořechy a pár brambor, že zlobili, uhlí nemám vzít kde :-(. Ale Jindra je praktik, vůbec mu loni nevadili brambory. Zahlásil, že je to ddobře, aspoň si může udělat brambory s cibulkou :-))). Tak se bojím, bojím, že u nás to neplní ani tu symboliku, protože ty mu udělali de facto největší radost... Ořechy mu nejedou, takže mu je letos ani dávat nebudu-... i když loni si je vyměňoval se Štěpkou za něco jiného, tak je tam možná dám.... ať se kluk učí výměnný obchod. Z vánoc mám holky trochu strach, kluci jsou čím dál náročnější :-(. Už mám něco nakoupíno, ale to hlavní ještě chybí :-(. |
Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
3.12.2007 11:26:50
a tohle je ten starší, loni o Vánocích
|
Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
3.12.2007 11:25:50
tak to trochu zvětším,a´t z toho něco máte:-))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.