| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem se hned jukla na basketbalistku :-). U nás se nesportuje, my jsme sportovní dřeva. Loni jsem s Jindrou a Štěpíkem chodila na aikido, to je i bavilo, ale po dvou angínách a velkých absencích jsme chodit přestali a teď, co chodím do práce to zas nestíhám časově a nikdo jiný než já se nenabízí :-(. Aikido začíná ve čtyři a já jsem doma kolem páté. Je mi to docela líto, ale kluci se vyřádí i bez toho.

Jinak Zdeni, to s tím spaním a vstáváním máme doma taky :-))). Když jsou doma kluci se mnou, tak spí klidně i do devíti a déle, ale když se chce prostat taťka, tak vstávají brzo ráno :-))).

Jindra už je fit, tak doufám, že už nás do konce roku nic neskolí. Dr. říkala, že ani moc neporostl a nepřibral, tak si ho bude sledovat, jestli je vše OK. (Snad to vánoční svátky spraví :-))). Máme ho vykrmovat, vařit mu kaši s medem, atp. Tak jsem se v duchu zasmála, protože mezi Jindrova oblíbená jídla patří na prvním místě ovesná kaše s medem, a tu dělám fakt často :-). Mňam.

Okna u nás taky čekají, až je někdo umyje, ale mužík před měsícem slíbil, že se toho chopí, tak furt čekám a čekám... :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.