| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se taky potřebuju vypovídat. Těžko se zapojuje do rozjetých diskuzí. Většínou tě přehlížejí, nereagují na příspěvky nebo denně napíší přes 100 příspěvků, kdo to má číst a nebaví mě vysedávat u pc a nenám na to ani čas.
Tak třetí miminko jsem taky ještě chtěla, ale muž už nechce a čekat už nemůžeme, blíží se mi 34 a ve 40 si nechci dítě pořizovat. Zase myslím na to, že ho musím fin zajistit do 20 let a to pak budu dělat asi až do hrobu. Je fakt, že se nám povedl páreček, ale......
Tak si užívám posledního mazánka, čekala jsem na něj dva roky. No, tak aby vám vyšla ta cácorka, když máš už dva loupežníky :o))
Ada má v úterý angličtinu a tenis, ve čtvrtek tenis a chtěla ještě něco výtvarnho. Chodila loni, ale to bych byla opravdu vytížená, hlavně je to do 14 hod. a to mi spí Míša. Musí jí na kroužky vozit. Máme to do města 3 km. Sice je to kousek, bydlíme na okraji, ale samotnou jí poslat nemůžu, doprava je špatná a bojím se nechat jí přecházet. Je to takový trdlo :o)) nepozorný.
Tak s hyperaktivním dítětem nemám žádnou zkušenost, nikdo v rodině takový není. Kamaráka má kluka, ale učí se výborně, je jen takový roztěkaný, ale hodně pozorný. Ve 4 letech uměl číst, koukala jsem jako blb a hlavně má myšlení jako dospělý a né 9 letý kluk. Zvláštní. Chodějí s ním k psychologovi na konzultace, asi jako ty.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.