| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 57393  [Dalších 57213 >>]
Jerry G. 159407
30.12.2023 19:26:34
Angreste,

na co reagovat driv. Spoustu veci poznvam a delam/delame je. Treba to rozlouceni/truchleni za necim co melo byt nebylo. Vim, ze se to radi, rodicum, kterym se narodi dite s postizenim. Nejdriv obrecet rozloucit se s tim ditem, ktere ocekavali. Dite, ktere se bude norlane vyvyjet, bude chodit do skoly v sousedstvi atd..

I to vytvareni novych zazitku a duvernych vztahu a nenechat si ukrast mista, ktere jsme meli radi.
babi_ 48341
30.12.2023 19:15:59
Beat, to je opravdu bizarní příběh, s dopisem... nechala sis ho, nebo rituálně spálila během přenastavování?
Jerry G. 159407
30.12.2023 19:14:07
Perlička. V roce 1981, bylo mi 11, mi přišel dopis z arcibiskupství pražského hradu. Na moje jméno! A tam bylo, ať se chovam hezky a nezlobím mamu. Tak mi to vytocilo, ze vim, ze jsem našla adresu na Hradcanskem náměstí a chtěla tam zazvonit a říct jim, ať si resi svy věci a jestli ke zajímá, co zazivam. Stala jsem tam u zvonku a pak sla pryč. Mama asi mela nějaký svůj stav a sla snad až ke kardinalovi, řešila s nim nějaký svoje bludy.. co viděla, vyloženě nemocné představy.. A při te příležitosti si na mě stěžovala. Ani jsem ji o dopisu neřekla. A ne, nebyl to milý dopis.

Beat, teda..~;((
Ja vidim, tu opustenou 11 letou holcicku, ktera je na vsechni uplne sama. Uf.. ~s~
Jerry G. 159407
30.12.2023 19:10:01
Zůstanu sama a co když se fakt stane, jak říká moje máma " jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! ...počkej až se na tebe vykašlou děti, jako ty na mně, na nás. V jeho rodině tě nemá nikdo rád a u nás sis podřízla větev."

Tatramelko,

chtela jsem si nejdriv docist celou diskusi, ale na tohle se neda nereagovat. To jsou tak strasne zly manipulativni keci. Moje mama by mi neco takoveho nikdy nerekla. Ted je u nas, ae kdyby jsem jeli k ni tak, ta rika.. `Berusko, hlavne jedte opatrne, kbyby melo byt spatne pocasi, tak ja to chapu, ze neprijdete..` Pritom vim, ze tam sedi sama. ~s~

V rodine se citime bezpecne a mame se radi.
Beat 107867
30.12.2023 19:04:23
Vitr, možná myslíš mě. A taky možná jsme si úplně nerozumely. Já bych totiž klidně G máme řekla, ze tohle ne, a ze na ni zavolám policii, protoze ublizila mému dítěti a to tak, ze mu teče krev! Ale zarazila mě reakce, kdy se někomu, kdo má trápení, cítí se ovládán svoji matkou, úplně si neví rady, jak z toho ven, tak se mu napíše něco ve smyslu : a ty tohle ještě trpis jo!? V kontextu celého to na mě působilo, jako když někdo chudakovi, který zaživá útoky agresora radí člověk a používá k tomu pasivní agresi. To byl pro mě problém. Ale třeba jsem byla precitlivela.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.12.2023 18:20:15
My taky, chtěla s ním být, nebylo to z nutnosti. Ale samozřejmě nám to velmi pomohlo, že jsme měli čas na svoje věci.
TaJ 81121
30.12.2023 18:17:01
Větře, my takovou babičku máme, vodila syna ze školky, později i ze školy, občas na kroužek, chodili, nebo jezdili spolu po Praze a ukazovala mu různá místa, památky, zahrady...chodili na hřiště, na procházky, do lesa i do ZOO...ne proto, že bychom potřebovali hlídání, podnikli spolu něco klidně i když jsme měli s manželem volno a nepotřebovali jsme hlídat ....
Evelyn1968,2děti 6269
30.12.2023 18:13:52
Velšice, tak to mám obráceně, mě MM z tohohle zachránil. Jednou jsem se divila, že je drzý na matku a ona se s ním pořád normálně baví ( v něčem měl jiný názor) že ta moje by se mnou už nemluvila, tak se zeptal, jestli by to vadilo. A vlastně ne.

Uvědomila si to i máma, že už na ní nejsem závislá, nemůže mi vyhrožovat děcákem a bavit se s ní nemusím, a byla by to spíš její škoda, kdyby přišla o rodinu. Už dávno se chová úplně jinak.

V práci to byla správná soudružka učitelka, měla naprostou kázeň, ale to samé vyžadovala i doma.
Vítr z hor 100046
30.12.2023 18:10:21
TaJ, mne ani nedesi, kolik lidi ma takove zkusenosti, ale kolik lidi to bagatelizuje nebo nepoklada za situaci, kterou je treba resit.
Proste maji posunute hranice natolik, ze si k nim nebo k jejich detem muze nekdo dovolit ledacos, co uz by melo byt velmi daleko za hranici prijatelnosti.
Zvlast jedna reakce me tady velmi prekvapila, ale autorka se pak jinde vypsala ze svych zkusenosti, takze sice chapu, ale zaroven nechapu…
TaJ 81121
30.12.2023 18:10:01
Kat, jo, ale teď je to tady takové koncentrované, on člověk taky pořád nečte úplně všechny diskuze, co tu jsou...
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 57393  [Dalších 57213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.