Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jerry G. | 159407 |
31.12.2023 12:36:25
Federiko, i lide, kteri by zadne deti mit nemeli maji je. Co pises o sebe a svych rodicich. Tak jis vyrustala v prostredi, kde si byla milovana, respoktovana a to same dopravas vlastnim detem. Taky jsou matky, ktere vlastni deti maji jako panenky. O miminka pecuji, ale cim vic dite roste a vytvari si vlastni osobnost o to vic se ho snazi zadupat. Chteji dite vlastnit a mit pod kontrolou. Protoze nemaji zadny pocit studu nebo hodnotovy zebricek, tak se uchyluji k naprosto silnym vecem. Na druhou stranu umi dobre kopiravat chovani a chovat se podle ocekavani.
|
babi_ | 48341 |
31.12.2023 12:29:45
Federiko, jo tak... obecně, filozofická otázka... nojo, tak lidi jsou různí.
|
Federika | 14090 |
31.12.2023 12:24:44
Babi, ne, já to nekritizuju, jen nechápu.,proč se to děje,k čemu?
Já jsem ráda, že jsem si svý děti vychovala, těším se, až budou úplně samostatní, že si pak už budu jen užívat a těšit se z jejich občasných návštěv, vnoučata budu kazit a rozmazlovat a stejně jako nemám ráda, když někdo kecá do život mně, nebudu mít tendenci kecat do života já jiným, proč si komplikovat i svůj život, vlastní. Z jakýho důvodu mají ti lidi potřebu to dělat náročný sobě i svým dětem? |
K_at | 121378 |
31.12.2023 12:19:51
Federiko, protože ty jsi ta MAMINKA. A babičky jsou babičky a taky ty maminky.
|
babi_ | 48341 |
31.12.2023 12:18:08
Federiko, četla jsi ty příběhy? Vyžaduješ od svých dětí naprostou poslušnost a vydíráš je při té příležitosti varováním, že jinak je nebudeš mít ráda? Chystáš se "fyzicky vychovávat" nezbedné vnouče tak, že mu poteče krev? Kydáš pomluvy na kamarády svých dětí? atd atd... Tak se to stane.
|
Federika | 14090 |
31.12.2023 12:08:31
Holky,
já si tohle nějak vůbec nedovedu představit. Přemejšlím o tom z druhé strany. Porodila jsem vychovala tři děti. Rozhodně zabíraly a zabírají nadále většinu mého času, energie, myšlenek atd atd. A najednou by se mohlo stát, že by ty vztahy dopadly tak, že by mě chtěly vyškrtnout ze svého života, nemluvily se mnou, vnoučata by mě někdy později nesnášely? Jak se to stane? Moji rodiče sem tam pronesly nějakou poznámku, když se jim něco nelíbilo,ale jinak se nám většinou do ničeho nikdy nepletli.Neučili se. s námi, nezajímali se o náš výběr škol, partnerů, způsobu života, prostě to tak nějak více či méně respektovali. A když jsme u nich byli s dětma, tak spíš přehlíželi u našich dětí i to,co by u nás nikdy nepřehlídliDěti jim vždycky volaly, rády jezdily na návštěvu. Předělat se je nikdy nesnažily. Tohle všechno je docela smutný... |
K_at | 121378 |
31.12.2023 11:12:03
Takže velmi náročné až do konce.
Doufala jsem, že postupně právě se možnosti léčby zlepšily. No ale ne dost rychle. |
Beat | 107867 |
31.12.2023 10:48:41
Kat, léčila se cely život. Resp začala už před mým narozením, pak to chvíli nějak šlo a cca od mých 9 to začalo být hodně náročný. A až do jeji smrti. Dožila se poměrně vysokého věku. Tahle nemoc se tehdy léčila dost špatně. Dnes už jsou možnosti medikace o něco lepší.
|
K_at | 121378 |
31.12.2023 10:16:42
Beat, maminka se dočkala časem nějaké léčby? Dostalo se jí pomoci?
|
K_at | 121378 |
31.12.2023 10:15:17
Gir a Tatramelko, od včerejška myslím na to, že ti vaši muži vás musí moc milovat a musí to být Opravdu silní chlapi, když s vámi vydrží takovéhle vztahy a jednání vůči nim.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.