| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pyelonefritida – hnisavý zánět ledvin

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 276  [Dalších 56 >>]
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
30.11.2005 21:59:45
Jo Lidu to opět mluvíš i za nás.Přesně to já si říkám každou náštěvu nefro poradny,nebot jsme s dr. v neustálém telef. kontaktu a moč musíme dávat pravidelně každý měsíc.Takže se jen zeptá zda je něco nového od posledního telefonátu,odevzdám moč(kterou chytáme třeba i od 3 od rána,aby byla),šáhne ji na břicho a zas frčíme pryč.A pak mi řekně něco a za týdne když volám o výsledky tak zas řekne něco jiného.Vzhledem k tomu že dojíždíme a jsme většinou objednáni tak na 7 hodinu a to je ještě supr čas.(Když měla 1/2 roku,tak jsme byli na 6:10.),tak vstáváme fakt brzy aby jsme to všechno zvládli.
30.11.2005 21:52:50
Lidu,taky chodím jen šmírovat.Tedy kecám ještě si nechávám posílat uklízecí mejlíky a každý ráno si říkám,je někdo mi píše a on je to mejlík od Lidky:))Rady tam mají holky fakt super a vzhledem že je tam polovina od nás dubňáčků tak když je to fakt super tip,tak to hodí ještě k nám na duben.

No dětský pokoj jsme vlastně taky dělali,takže by se dalo říct že mám vygruntováno.Ale když sem přes něj teď šla,tak jsme se uplně zhrozila jaký je tam bordel.No bordel,samý hračky po zemi.A to jsem se teď chtěla podívat ještě po nějaké hračce pro Market k vánocům.No asi ne,když to teď tak píšu tak vidím že krámů máme dosti:))A jinak další dárky,jsme naštěstí letos vyřešili prakticky a každýmu na něco přispíváme takže pohoda.No a to že se blíží vánoce,já bohužel vím už asi 14 dní neboť bláznivá tchýně už těch 14 dní peče a dnes se chválila jak už má hotovo.No dala bych ji pěstí,když se zeptala zda už mamka taky peče.Nevím tak kdy,když chodí do práce a pak mi ještě hlídá Market,abych mohla dělat já.No a tchýně v důchodu se doma vyloženě nudí..No tak sem se vykecala a hned s emi ulevilo:))

No manžel se mnou sice jezdí,ale čeká v čekárně.Ani nás to nenapadlo,že by se mnou mohl dovnitř.Já jsme ještě neviděla že by šel dovnitř i chlap,většinou je ženská sama a nebo chlap čeká v čekárně.
lidka
  • 
30.11.2005 21:51:38
Jo-taky když je nějaký vyšetření a jdu tam s oběma /třeba zubař/,tak jdem napřed s tím menším,a pak ho vypustím s tatínkem už ven,a jsem tam s tím starším...Jinak na nefro chodíme sami,od mala,protože tam se stejně nic neřeší-Když byl menší tak jsem tam jednou šla i sama-protože mě naštvali...Stejně mu tam nic nedělali-zeptala se jak se má,a nanejvýš ho poslechla...a to bylo vše-jinak se ptala jenom mě...takže když jsem tam s půlročním prckem čekala-a lidi co přišli po nás,a byli tam s velkýma děckama a brala je před nama,tak to jsem se fakt naštvala-nehledě na to,že u dětskýho nás brala přednostně a to tam jsou všechno skoro malý děcka...a Tom mi mezitím usnul v náručí-tak jsem ho poslala s dědou do auta-že to vyřídím sama...No sice se mudr moc netvářila-ale fakt nechápu,k čemu ho tam potřebovala...Bývalo to dost náročný,když si to pozpátku vybavím-teĎ to máme naštěstí jednou za rok a TOm už má 11.
Moniška,Kubík 11 a Honzík 8 23351
30.11.2005 20:59:05
Holky mám pro vás radu.Já chodím na návštěvy v nefro zásadně s manželem-tudiž se snažíme oba co nejvíce pochytit a pak si to doma ještě dáváme dokupy.A nakonec kolikrát sednu k netu a hledám o čem to doktor mluvil.
Lidka
  • 
30.11.2005 20:09:46
Lenko-taky chodím na uklizenou domácnost-ale jen číst...a sbírat rady.Jinak vánoce,jo?No já si říkala co sousedi šílí s věncem už v listopadu,a pak mi došlo že byla první advent.neděle...Že je prvního prosince mi řekl až Tom dneska,kdy po mě chtěl vánoční kalendář...no tak má smůlu-zítra musím jet do města a koupit ho...a teĎ už si stejně jakýsi vyrábí z kokin...Jinak nemám ani nakoupeno na Mikuláše-a to už v pondělí je, dárek nemám ještě ani jeden!!No jsem poděs...ale letos se to nějak nakupilo-TOm v nemocnici,pak jsme kupovali nábytek do jejich pokoje-tak stěhování a teprv včera jsem to douklízela-takže jejich pokoj už má vánoční grunt za sebou-a to fakt důkladný!!!!
30.11.2005 19:45:48
Ahojda,

tak to je Lidko přesný.Vždycky když dojdu domů tak si říkám,chtěla jsme se zeptat ještě na to a na to.Jenže když člověk uklidňuje řvoucí dítě,oblíká ho,snaží se zachytit co povídá dr. tak mi už mozek nebere a doma jsme pak za nejchytřejší:))No příště si s sebou vezmu debilníček a bude to.

A teď z jiného soudku.Jak se těšíte na vánoce už propukla u vás ta vánoční euforie?Mě to zatím nějak nedochází že už za měsíc bude po vánocích.Cukroví letos nepeču,nafasujeme u tchýně.Možná že se hecnu a udělám jen nepečený.Uklid no uklízím tak nějak průběžně a od té doby co chodím šmírovat na uklizenou domáctnost,tak to docela jde.Už jsem přišla na to odkuď znám nick Slávky:))Navíc manža bude chodit o svátcích do práce a tak to bude u nás jak stejný běžný den.
Lidka
  • 
28.11.2005 23:16:13
Tak se taky hlásím do klubu nehomeopatiků!!!Jinak Lenko-tak se zeptej Mudr.jestli jí nemají vzít krev-že je to tam napsaný...Jak mi jeden doktor psal:
"musíte se těch doktorů ptát - otravujte je,
když sami nejsou ochotni věci vysvětlovat, dožadujte se
vysvětlení a informací.
Pokud pacienti nebudou na doktori víc tlačit, doktoři nemají
důvod se změnit."

To jsem chtěla vysvětlit nějaké zdravotní pojmy-ohledně Tomovýho zápalu plic,a v nemocnici jsem na to nějak neměla čas-no spíš jsem byla z toho všeho trochu v šoku,že ho tam nechají a kdesi cosi..že jsem nějak zapoměla-a až doma jsem si vše důkladně promyslela,tak jsem otravoval po mailu...
28.11.2005 12:46:49
Ahojda,mě zas nějak blbne rodinka.Ach jo,u svého přísvěku vidím příspěvek Lidky a místo 10 příspěvků vidím jen 3:))Tak nevím zda se vás tento příspěvek objeví.

Já na homeopatika taky moc nejsem a v zásadě proti ATB nic nemám,ale příjde mi že ten Sumetrolim bere ve velké dávce.Navíc jse¨m si myslela že když ho bude brát,tak by se ji další zánět neměl objevit a vlastně se nám to stalo už 2x.Dr. mi jen řekla,že to bylo už asi slabý a tak ze 4 ml jsme povýšlili na 5ml.Navíc je v letáku napsáno,že by při dlouhodém užívání měla být odebrána krev a to nám nikdy nikdo nebral.A Sumetrolim bereme s malou přestávkou od 28.12.04.
Marči
  • 
28.11.2005 0:24:19
Ahoj holky, tak koukám, že máme všechny bohaté zkušenosti. K té homeopatické léčbě, já bych jí nikdy místo antibiotik nedala, myslím, že PN je tak závažné onemocnění,které při špatné léčbě může mít nepřijemné následky, že riskovat se nevyplácí. Myslím, že žádný dobrý pediatr by nenavrhl homeopatickou léčbu místo antibiotik. Lze jí snad zkusit v období, kdy je léčba u konce a není třeba antibiotik či jiných léků, pak snad to zkusit zabránit dalšímu opakování zánětu,posílení imunity, ale když už zánět je, tak jedině řádnou léčbu.Musím se přiznat, že já osobně moc příznivcem homeopatie nejsem, na druhou stranu, nejsem zase ale její takový znalec, abych jí mohla zavrhovat.
lidka
  • 
28.11.2005 0:22:07
No tak jak vás tady tak čtu...tak my se máme báječně..v podstatě nemám na této diskusi co dělat...Moniko-a proč mu ledvina funguje jen na třicet procent?Tom má taky jednu víc fungující a druhou míň,ale né tak moc...už nevím přesný to číslo ale myslím,že to bylo 40 na 60...
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 276  [Dalších 56 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.