Lenko-taky chodím na uklizenou domácnost-ale jen číst...a sbírat rady.Jinak vánoce,jo?No já si říkala co sousedi šílí s věncem už v listopadu,a pak mi došlo že byla první advent.neděle...Že je prvního prosince mi řekl až Tom dneska,kdy po mě chtěl vánoční kalendář...no tak má smůlu-zítra musím jet do města a koupit ho...a teĎ už si stejně jakýsi vyrábí z kokin...Jinak nemám ani nakoupeno na Mikuláše-a to už v pondělí je, dárek nemám ještě ani jeden!!No jsem poděs...ale letos se to nějak nakupilo-TOm v nemocnici,pak jsme kupovali nábytek do jejich pokoje-tak stěhování a teprv včera jsem to douklízela-takže jejich pokoj už má vánoční grunt za sebou-a to fakt důkladný!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.