| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pyelonefritida – hnisavý zánět ledvin

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 276  [Dalších 66 >>]
Lidka
  • 
2.12.2005 19:56:07
Lenko-tak to já vůbec nevím co dělají v té naší laborce...hlavně,že jim to tam stačí..takže pohoda.A jak už jsem psala v nefro poradně nám veznou moč i odpoledne,takže žádný problém...a za tři týdny jdem na krev,a jak by se dalo čekat vůbec tam nemusíme být ráno-ale máme dojít kdykoli-nejlépe mezi desátou až dvanáctou hodinou-takže pohodička...
No vzpomínám si,když jsme jezdili s Tomem /coby mimčem/ do Brna-od nás sto kiláků /cesta tam/-a já jezdila sanitkou /protože třikrát týdně dvě stě kiláků jsme fakt platit nemohli/...a ta ambulance,kde jsme chodili byla od desíti hodin...a sanitka dorazil v šest ráno!!!!Já jen třeštila oči-naštěstí jsem vstala dřív,tak už jsem byla vzhůru....a saniťák se divil,že mi to nenahlásili-že do Brna se vždycky jezdí tak brzo...No tak jsem říkala,že je to teda dobrý,ale že netuším co tam budu tři hodiny s miminem dělat-no bylo to veselý...Holt oni nabrali všechny co jeli do Brna-tak jsem měla smůlu-někteří tam museli být na ráno....no tož brrrr...ještě že s tím druhým už takové trable nemáme-on si ty všechny neduhy vybral Tom...
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
1.12.2005 22:57:49
Lidu,já počítala cestu tam i zpět.
No normální moč můžu dávat i do laboratoře tu,ale ta nic neřeší.Na bakterku musí jet těch 20 km:))A tak cestuje každý měsíc..
lidka
  • 
1.12.2005 22:26:30
Lenko-40km?Tož to je docela dost...tak já bydlím na vesnici a moč vozím taky do maloměsta-ale mám ho pět kiláků...No asi tam máte řidčí osídlení:-)))
1.12.2005 21:24:36
Tak to máte fain,že můžete dát moč kdykoliv.U nás ji sanitka odváží v 7 a to abych ji tam zavezla sama,tak na to se můžu.To by mě to přišlo pěkně draze,celkem asi 40 km a toho času:))Holt problem maloměsta.

Lidka už našla co to je zdvojena ledvina,s tím já tedy taky neporadím.A jinak tě mezi námi vítám,je to sice blbá diskuze ale jsme ráda že je.Člověk si hend nepřipadá že je na ten problém sám.
lidka
  • 
1.12.2005 14:38:17
Tak jsem našla jen toto:
dvojená ledvina (ren duplex) je buď jednostranná nebo oboustranná. Je v porovnání s normální ledvinou mírně zvětšená a má dva samostatné duté systémy a močovody, které ústí do měchýře buď samostatně jako ureter duplex nebo se v různé výši spojují v ureter fissus. Zdvojená ledvina v pravém slova smyslu má i dvojité cévní zásobení. Obě části zdvojené ledviny mohou onemocnět zcela samostatně. Při těžkém postižení jedné poloviny ledviny připadá v úvahu její odstranění heminefrektomií.
lidka
  • 
1.12.2005 14:22:53
Jo Lenko-taky my chodí denní uklízecí maili:-)))Taky mám radost,že aspoŇ nějaký mail..
Dáša 2 kluci+ holčička 15507
1.12.2005 13:33:55
Zapomněla jsem dodat,že v laborce se dá odevzdat kdykoliv.
1.12.2005 13:31:09
Nezadařilo,ve 12 šla spát,byla unavená a myslím i nervozní jak za ní stále slídím s tou křivulí:))

My vozíme moč přímo do laboratoře,odevzat ji do 9 naší dr je nereálné.Naštěstí to máme kousek.
1.12.2005 12:41:17
Ahojda,tak co už se zadařilo?

Ty 4 hodiny je tak náš normální průměr.Dr. na nefrologii říkala,že se ani nediví že už zkumavku nenávidí,ale jak ji odchytit jinak a hlavně dřívě to už mi chytrá neporadila.
No bohužel nás takhle brzký budíček,čeká příští týden zase.Do naší místní laboratoře musíme dát moč do 6:30,aby ji odvezli tam kam patří a v té nefrologii je to víceméně to samé,tam musí být moč do 7:30 a tak proto děti objednávají na tak brzy.V těch 7:30 má většinou objednanýho posledního pacienta,začíná v 6.Ale vždy tam má tak hodinovou sekyru,takže si to asi dokážete představit.
1.12.2005 12:35:31
Lenko,to jsi dobrá,že od 3 chytáš,asi bych se těžko nutila vstát,ale chápu že nemáš jinou možnost.A není možné že by vás objednali na později,to se mi zdá šílené na 7 hodin??

Já už druhý den bez úspěchu chytám moč,skoro 4 hodiny za ní lítám,stále tam hledím a nic:((
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 276  [Dalších 66 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.