| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3824  [Dalších 3574 >>]
Jitulajda+D+N 20150
9.1.2008 11:03:04
Ahoj,
koukám, že se to tu začíná pěkně rozjíždět. To je fajn. Mi už máme taťku z nemocnice doma. V sobotu budeme slavit Nikolčiny 1.narozeniny a já přes ten všechen shon zapomněla objednat dort. Nezbyde mi asi nic jiného než něco upéct, ale v tomto teda příliš zručná nejsem.
Nám se nemoci zatím úspěšně vyhýbají, jen abych to nezakřikla. Počasí je fakt hrozný, ale ven chodíme jinak bysme se doma za chvíli zbláznili.
sabča 29698
8.1.2008 8:38:51
Tak dneska nás čeká návštěva doktora. Kluci dobrali antibiotika, tak se jdeme ukázat. Už pěkně zase divočí, takžejsou určitě v pořádku. ale kašel se nám táhnul od vánoc. Tak snad máme na dlouho zas pokoj.
Jsem zvědavá, kolik nás to tam dneska bude stát. ale snad jen toho doktora, protože nic jinýho nepotřebujem. Snad si pan doktor něco nevymyslí.
Včera jsme šli ven a pořádně jsme zmokli. To je hrozný to počasí, je to takový depresivní, ale dneska už to možná vypadá trošku líp. Musím s klukama ven, jinak je to s nima doma k nevydržení.
Markét+2kluci 63353
7.1.2008 12:56:55
Taky jsme o víkendu byli v Třebíči, počasí děs, ani jsem nebrala sebou kočár, byli jsme doma.
Tak ať jste brzo zdraví a už se vám tonevrátí.
My máme teprve sotva 3 měsíce, akže jsme zatím zdraví. Naštěstí nemáme staršího sourozence který by nám donášel nemoci ze školky nebo ze školy.
A ty jsi odkud? Taky nejsi přímo z Třebíče?
sabča 29698
6.1.2008 20:42:55
Tak to je fajn, že už je máte krček lepší a nějak ho to nebolí.
My byli dneska u ségry v Třebíči, protože na procházku bylo hnusný počasí. Kluci už končeně nemají kašel, takže ještě dva dny a máme vybraný i antibiotika a pak nás čeká kontrola u doktora. Doufám, že bude všechno v pořádku. Holky, kam chodíte k dětskýmu doktorovi?
Jo dneska jsme byli nakupovat v kauflandu - no levný pudinky neměli, špenát taky ne, toaleťák pryč, jako by se s ním zásobovala celá Třebíč. a přesto, že neměli půlku věcí, co jsem chtěla nechali jsme tam 500. a to jsme v tom košíku nic neměli. No začíná to být docela zážitek jít nakupovat.
Markét+2kluci 63353
6.1.2008 12:05:50
JInak krček už je lepší. Mám nějakou vodičku z lékárny a promazáváme to... jak to, že někomu stačí mýdlo a voda?
Markét+2kluci 63353
6.1.2008 12:05:31
JInak krček už je lepší. Mám nějakou vodičku z lékárny a promazáváme to... jak to, že někomu stačí mýdlo a voda?
Markét+2kluci 63353
6.1.2008 8:37:00
U nás je ještě ten problém že vůbec nechce dudlík. Takže slintá už jenom ty ručičky. Snad mu to nezůstane a nebudeme později taky 5x denně převlíkat.
Tak já valím, spali jsme dneska u mamky v Třebíči, jdu pomoct se snídaní.
sabča 29698
5.1.2008 21:42:59
No tak to hezky dohání. Petřík taky všechno ochutnával a dělá to dodnes. Ten starší, ten byl jiný. Nikdy nic moc do pusinky nebral, vůbec jsem se nemusela strachovat, že něco polkne. Když jsem ho krmila, vždycky nejdřív všechno poctivě rozkousal, než si vzal další lžičku. No a teď ve třech letech jsem ho už několikrát nachytala s kostkou v puse, nebo s nějakou jinou drobností. Děti jsou nevyočitatelný.
s tím Petříkem jsme fakt pořád čekali na ty zoubky a on slintá strašně dodneška - a to máme zoubky zatím jen čtyři. Kolikrát ho za den převlíkám,, protože má úplně mokrý tričko.
Markét+2kluci 63353
5.1.2008 21:21:03
Martiku, u nás je to stejný. Vojtíšek má 2,5 měsíce a začal si cpát pěstičky a prstíčky do pusiny. Taky nás napadly zoubky, ale myslím že to nebude... prostě začalo období zkoumání, teď už do pusiny asi strčí všechno. Dnska jsem mu koupila kousátko a jak se na něj vrhnul!
Napadá mě že nás časem asi sežere... máme už přes 6 kilo, porodní váha byla 2900g.
sabča 29698
4.1.2008 21:18:14
No náš Petřík byl pořád uslintanej, vlastně je ještě teď a to mu je rok a dva měsíce a slintat začal už ve třech měsících. Babičky pořád tvrdily, že už mu rostou zoubky, no ty mu nakonec první vyrostly ve 13 měsících a teď máme zatím jen čtyři. ale taky je tam občas trošku odřený, tak taky zasypáváme. No nevím, když on tolik slintá, že to má hned zas mokrý.
U nás jsou kluci už mnohem lepší, taky díky tomu že už pomalu dobírají antibiotika. Jen Petřík má pořádnou rýmu a je zahleněný, jak to neumí pořádně odkašlat. Příští týden jdeme k doktorovi, tak jsem zvědavá, co řekne.
My dáváme Sunar a jsme s ním docela spokojený. Nevím jak teď ale myslím, že býval i finančně nejvýhodnější. Ale teď to nějak nesleduju. Holky, jak jste dlouho dávaly umělou výživu než jste přešly na obyčejný kravský mlíko?
My tomu staršímu do dvou let, tak nám to řekl doktor a alergoložka dokonce říkala, že do tří. No jo, ale strašně to leze do peněz.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3824  [Dalších 3574 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.