| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 3824  [Dalších 3584 >>]
Markét+2kluci 63353
13.1.2008 18:52:22
zítra si vzal manža dovču a jdeme se zeptat na tu sociálku. Chce zkusit zažádat i o přídavky, tak uvidíme. Prý je to od letoška nějak zpřísněný, tak nevím jestli se vejdem. Ale dá se žádat za 3 měsíce zpětně, coř by bylo od Vojtího narození, to by bylo super. A rovnou se zeptám na tu mateřskou. Chci jít na 3 roky, kdyby mi tam dali automaticky 4 to by mě trefilo.
Markét+2kluci 63353
13.1.2008 18:50:38
Ahoj Marti, seš Martina? Ty přezdívky to je děs. Tak co, bylas plesat? A jestli jo, jaký to bylo? Kdo ti hlídá, když se trhneš?

My jsme dneska měli Vojtíškovy křtiny, tak tu byla celá rodina, byli jsme na obědě a pak u nás na kafe a chlebíčky. Pěkný mecheche. Dám vám sem fotku toho našeho andílka.

sabča 29698
12.1.2008 8:44:10
No my byli v Okříškách myslím předloni taky na hasičským. Je to dost vyprodaný. Nevím,jak ty další plesy.
Jo Markéto s tím žádáním o mateřskou. Jen si myslím, že tam každý musí dojít zažádat o mateřskou do konce ledna, ať se rozhoduješ na kolik chceš let nebo ne. ale zažádat si do konce ledna musí každý. Nevím jestli bys o mateřskou nepřišla nebo jestli by ti automaticky nedali 4 roky. To fakt nevím. Ale zažádat se musí do konce ledna.
Holky to počasí je hrozný. chtěla jsem, aby šel táta s vojtíškem na pořádně dlouhou procházku, aby se tršoku unavil a večer šel spát dřív, než odjedem na ten ples, no snad se to aspoň trošku vybere.
Jitulajdo, Nikolce přejem všechno nej, nej, nej a ať se vám oslava vydaří. Budete mít velkou oslavu? A jak se podařil dort?
Markét+2kluci 63353
11.1.2008 18:23:13
Tak ať ti to na ples vyjde, člověk se má občas odreagovat a máma obzvlášť. My na hasičský nechodíme, ani na obecní jenom na Sportovní ples, ten bude zase asi někdy začátkem února. Loni jsemna něm byla těsně před tím než jsem otěhotněla, tak si to letos chci zase hezky užít.
Markét+2kluci 63353
11.1.2008 13:37:41
Martiku, příští měsíc jdu žádat, na 3 roky. Chceme zkusit ještě jedno dítě, tak za 2 roky, tak snad nám to vyjde.
sabča 29698
11.1.2008 7:40:26
Já mám dva kluky - staršího 3 roky a mladšího rok a tři měsíce.
Markéto do Okříšek jdeme možná v sobotu na ples. Lístky sice máme, ale zatím nevím, jestli se mi podaří předtím uspat děti a jak to bude vlastně s hlídáním. Ale docela bych šla. Člověk je pořád jen doma. No občas si sice zajdem na pizu, ale už dlouho jsme se nebyli nikde pobavit.
Jitulajdo, tak ať se dort povede. Já mám z pečení dortu trošku strach, aby se mi to nesrazilo a aby to bylo dobrý. Tak se radši do toho moc nepouštím. Kromě toho na zdobení moc nemám buňky. Asi mi to taky trošku uteklo, a le jak máš ty starý děti?
Markétko - tři měsíce, to je ještě malinkej brouček, to máš fajn. Počkej, až ti bude všude běhat a budeš ho všude honit. Petřík je teď hroznej. Už si dokáže vylézt na židli, aniž by si k ní dával židličku a teď si oblíbil, že si vždycky vyleze až na velký stůl, tam se usadí a všechno shazuje. Vůbec ho to nemůžu odnaučit. Prostě, co si vezme do hlavičky, to udělá. Je to pěkný vzteklounek. A když mu phrozím, tak si z toho vůbec ic nedělá, naopak zasměje se a udělá to ještě raději. A s tím starším se náramně doplňují, no vůbec se s něma nenudím.
Holky, jak jste se rozhodly s mateřskou? No ty máš Markétko vlastně ještě čas, že?
Markét+2kluci 63353
10.1.2008 16:22:19
Jitu, já jsem z Třebíče. Ale před rokem jsme koupili barák v Okříškách a odstěhovali jsme se. Mám jenom jedno dítko, Vojtíšek bude mít 17.ledna 3 měsíce.
Jitulajda+D+N 20150
10.1.2008 16:13:27
Já upeču asi něco ovocnýho, u nás bych s tím nepečeným asi neuspěla.
Jo, jo, klouzačka je venku pořádná. Dneska jsme byli na roční prohlídce a musely jsme jet autem, protože chodníky byly naprosto neschůdný.
Mi jsme přímo z Třebíče.
Holky a jak máte starý děti ? Asi jste to už psaly, nějak mě to uteklo. A je tu někdo přímo z Třebíče ?
sabča 29698
10.1.2008 8:57:28
Markétko, máš moc krásného klučinu. Jitulajdo, je fajn, že jste už zase pohromadě.
Já Vopjtíškovi nechávala dort dělat a Petříčkovi jsme k roku udělali doma ten nepečený tvarohový nebo smetanový )teď nevím), tak se oněm mohli kluci utlouct. A bylo to rychlý.I dospělým to chutnalo. (Taky jsem ho totiž Petříčkovi nestihla objednat, protože jsme tu oslavu nakonec dělali narychlo, takže už cukrářka, co nám peče, měla plno).
Dneska je tu zase pěkná klouzačka a sluníčko nikde. no na chvilku s dětma vyrazím, ale Vojtík je cestou pořád na zemi, tak moc daleko nedojdem. ale moc se muto líbí, jak to klouže. Jenže to je pořád - spadnul jsem, mami zvedni mě, tak já pořád odbíhám od kočáru ho zvedat.
Markét+2kluci 63353
9.1.2008 18:49:49
Jitu, super že už je taťka o.k.

Nám se zatím nemoci taky vyhýbají, ale my jsme sami, nemáme žádné starší sourozence co by nám to tahali dom.

Dneska jsme byli na kontrole s kyčlema ve 3 měsících a je to o.k., máme v kloubech už jádra, na další kontorlu nemusíme. :o)

Odkud přesně holky jste? Dám vám sem fotku sebe a Vojtíška, tak když mě někdo poznáte tak se nelekejte...

[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 3824  [Dalších 3584 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.