| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No tak to hezky dohání. Petřík taky všechno ochutnával a dělá to dodnes. Ten starší, ten byl jiný. Nikdy nic moc do pusinky nebral, vůbec jsem se nemusela strachovat, že něco polkne. Když jsem ho krmila, vždycky nejdřív všechno poctivě rozkousal, než si vzal další lžičku. No a teď ve třech letech jsem ho už několikrát nachytala s kostkou v puse, nebo s nějakou jinou drobností. Děti jsou nevyočitatelný.
s tím Petříkem jsme fakt pořád čekali na ty zoubky a on slintá strašně dodneška - a to máme zoubky zatím jen čtyři. Kolikrát ho za den převlíkám,, protože má úplně mokrý tričko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.