| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 3824  [Dalších 3564 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
4.1.2008 21:01:49
Ahoj, chodila jsem sem dřív, než se nám to rozpadlo. Fajn, že zas Třebíč trochu funguje :-)

Zareaguju jen na ten červenej asi zapařenej krk. Nám pomůže, když už se to stane, normálně umýt vodou, pořádně vysušit ručníkem a jemně zasypat pudrem se sírou (Sulfation nebo tak nějak, ten nejlevnější z lékárny), ale fakt jemně, aby ani nebyla ta vrstvička vidět. Na starší holku jsem mazala krém Búbchen v kulaté placaté piksle, je v něm hodně zinku a i ten pudr a na zapařeniny byl super.
Markét+2kluci 63353
4.1.2008 19:06:25
Ahojky, tak doufám že budete všichni zdraví a v pořádku.

My jsme zatím řešili dneska malej průjmíček, protože nekojím jsme na Um. Přešli jsme z Beby na Nutrilon... no snad už to bude dobrý, doufám že je tojenom tím mlíčkem a že se to ustálí. Po Bebě kakal za jednou za den, dneska už 3x.

Taky jsme řešili krček a utírání pod ním. Snažím se ho poctivě umívat i utírat a stejně tam má červenou odřeninu. Tak kdo máte děti a věděly byste co s tím, prosím raďte.
sabča 29698
30.12.2007 19:55:30
Jitulajdo, hlavně, že to není nic vážnýho. To ti bude docela smutno, že? No i když ono ani není moc čas, když jsou dvě děti.
U nás byly vánoce moc hezký,dneska jsme ještě slavili narozeniny mojí maky. Jen kluci se nějak rozstonali. Pořádně kašlou a Petřík má teplotu. Takže nás čeká zítra doktor, abychom nemuseli na Nový rok na pohotovost. Ach jo. ale koukám, že to řádí všude kolem nás. Co vy všichni, jste zdraví?
Jo a vítám Markétu. To je fajn, že je nás zase víc. Tak doufám, že se zase ozvete.
Jitulajda+D+N 20150
30.12.2007 15:54:10
Ahojky,
tak u nás vánoce proběhly v klidu. Děti měly z dárků radost, tak jsem byla ráda. Dneska si ale nechali manžela v nemocnici, naštěstí nic vážného, tak silvestra budu slavit sama.
Starší je kluk a je mu 5,5 roku.
Markét+2kluci 63353
30.12.2007 14:30:32
Ahoj holky, koukám že tu docela žije diskuze holek z Třebíče. Já jsem z Okříšek a 17.10.2007 se mi narodil syn Vojtíšek. Tak papa, všem co mají miminka ať to klape a všem co čekají ať to dobře dopadne!
Zase na vás kouknu.
PS: A všemmoc a moc a moc krásný Nový rok!!!
sabča 29698
22.12.2007 8:45:38
No my taky pečem hlavně vánočky. Vojta to má rád. A to druhé dítko je jak staré, je to holka nebo kluk?
No já sice taky průběžně uklízím, ale dlouho ten )klid nevydrží. Kluci se o to vždycky dokonale postarají. Zvlášť, když je venku blbě a oni musí být doma, to je pak tady večer,jak kdyby tu bouchla bomba.
Nevím jestli je to jen u nás, nebo to máte doma všechny.
Tak my jdem dneska koupit kapříka. Vezmeme ho domů, ať si kluci trošku užijí. Vojta se mě pořád ptá, jestli už přijde Ježíšek a nemůže pochopit, že to tak dlouho trvá.
Jitulajda+D+N 20150
21.12.2007 9:53:14
Ahoj všem,
tak to já letos nepeču. Cukroví jsem si objednala a mám o starost míň. U nás se moc nejí. Zato vánočky budu píct nejmíň 2, po těch se můžem utlouct, mňam. A s úklidem to taky nepřeháním. Uklízím průběžně pořád, takže nějaký velký předvánoční úklid není potřeba, akorát jsem navíc umyla okna a vyprala záclony. A už se taky těším, letos už budeme 4, i když malá z toho zatím nemá rozum. O stomeček se nebojím, u nás určitě přežije bez úhony.
Jinak já jsem přímo z Třebíče.
sabča 29698
16.12.2007 20:54:33
ahoj Lucko, určitě časem zapadneš, zvlášť přes malýho. Te´d v zimě je to horší, zvlášť na vsi, to moc příležitostí není. To znám, taky byslím na vsi, takže žádné mateřské centrum a tak. ale na jaře už to určitě bude lepší. Budeš se potkávat na pískovišti a tak.
Holky už máte napečeno na vánoce? U nás je každý druh trošku horor, protože to tady vypadá jak po výbuchu. Ten starší už se mnou pracuje, takže je všude mouka a ten mladší do všeho leze. No sranda. Taky jsem si říkla co letos uděláme se stromkem, jestli ho nemám nějak uvázat, jinak určitě nevydrží.
Co vaše ratolesti, jak se těší na vánoce? Já se hlavně těším, na to, až uvidím ta rozzážřená očička našich broučků. To je fakt ten nejkrásnější dárek.
Lucka+Kryštof(01/06) 49603
16.12.2007 9:46:46
Ahojky Marti, moc díky za vzkazík, písla jsem ti na ICQ. No a jinak pro Vás všechny, je mi 29 let, mám skoro dvouletého prcka a bydlím v jedné dědince, která je 10 km od Velkého Meziříčí. Bydlíme tady dva roky, ale manžel je buď v práci ebo ve škole, tak se tady cítím kapku sama. Pro ostatní jsem taková naplavenina, znají se tady od malička, tak je horší zapadnout. Ostatní kamarádky mám daleko, babičky taky, takže nemám hlídání abych se dostala mezi lidi. Taky bych chtěla aby si Kryštůfek měl s kým hrát, byla bych pro nějaké srazíky nás maminek s dětmi. pa pa Lucka
sabča 29698
16.12.2007 7:56:48
Ahoj holky,
tak koukám,ž e nás tu aspoň trošku přibylo. Tak můžem občas popovídat, ne?
Jitulajdo, taky jsem před vánocema pěkně zapřažená. Já mám kluky 3 a rok a čtvrt a to je horor, když jsme se dali letos do pečení. A s úklidem ani nemluvím. Co jsem si uklidila, to už je zase rozházený. Tak nevím, jestli to má vůbec cenu. Ty jsi přímo z Třebíče?
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 3824  [Dalších 3564 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.