Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markét+2kluci | 63353 |
26.1.2008 11:15:59
Marti, taky večer občas padám na hubu a to je Vojtíšek zatím jenom ležící miminko.
Vojtíšek papal dneska o půl 10 a pak až o půl 7 ráno! Je to prostě šikulka. Pak spal až do 9. Tak jsem si četla v posteli. Teď uklízím, čekáme návštěvu. Známý s tříletým prckem a holčičkou o měsíc starší než je Vojtíšek. A večer ještě jedný známý... Ještě že za chvíli přijede mamka a pohlídá Vojtího. Furt odbíhám, to bych nic neudělala. . |
sabča | 29698 |
24.1.2008 13:03:42
No tak to je fajn, že se ti líbilo. Aspoň se člověk dostane někam mezi jiné lidičky, viď? Já už strašně dlouho takhle nikde nebyla. Taky jsem pěkně zlenošila, tak se mi ani nikam na cvičení nechce. Kolikrát si říkám, že začnu aspoň doma, ale slabá vůle, to je to nejhorší. Večer jsemjak přejetá a jsem ráda, že si sednu nebo spíš lehnu na gauč a v tu ránu jsem tuhá.. Zvlášť teď na mě nějak dolehl zimní spánek.
|
Markét+2kluci | 63353 |
24.1.2008 12:25:23
Ne, jezdíme se švagrovou do Třebíče. Chdila jsem tam před otěhotněním. Bylo to super, ani nejsem zničená, což se fakt divím, jsem teď shnilá.
Taky jsme si říkaly že bysme šli příště na Lagunu na salát... Co vycvičíme bude zpátky. |
sabča | 29698 |
23.1.2008 19:54:02
Tu kalanetiku máte v Okříškách? No sice možná vypustíš došui, na druhou stranu, aspoň přijdeš na jiný myšlenky. Vzpomínám, jak jsme na škole s kamarádkou chodily na aerobik a vždycky odsud jsme si šly na večeři nebo něco dobrýho. Takže, co jsme ze sebe dostaly jsme zas hne dnabraly. Ale chutnalo nám výborně.
|
Markét+2kluci | 63353 |
23.1.2008 15:07:44
Marti, tak ať vás ty bacily brzo pustí. Je to prevít a děcka všechno hned chytnou.
My jsme naštěstí zdraví. Žehlení je žehlení. Je hotovo. Ale dneska peru už druhou pračku a další mě ještě čekají... takže nejspíž zítra budu žehlit zase. Taky žehlím až večer, spíš ale kvůli Vojtíškovi kdyby brečel aby byl Petr doma. Pořád odbíhat od prkna to bych nikdy nedodělala. Dneska jedu se švagrovou na první kalanetiku po porodu, tak mi drž pěsti, nejspíš tam vypustím duši. |
sabča | 29698 |
23.1.2008 8:45:28
Tak co, jak dopadlo žehlení? Taky mě nebaví domácí práce, ale co člověk nadělá. Já mám zas půl sušárny vypraného prádla, takže mě to žehlení čeká asi dneska večer nebo zítra. Já žehlím jedině až děti spí, mám strach, aby na sebe v nestřeženém okamžiku nezvrhly žehličku, pořád se kolem mě motají. No a večer jsem vždycky tak unavená, že je to pro mě fakt utrpení žehlit. Včera jak foukal ten studený vítr, tak se kluci asi nadýchali, dneska chraptí a mají strašnou rýmu, takže se nám to asi zase vrací. Na začátku ledna dobrali antibiotika, táhlo se nám to od vánoc. Letos ty chřipky a nachlazení hrozně řádí.
|
Markét+2kluci | 63353 |
22.1.2008 10:26:30
U nás je to taky tak. Na zahradě jsem se byla projít už o víkendu, bylo moc pěkně. Taky už se těším až zase doneseme nábytek na terasu... na kafíčko po ránu o víkendu... jo to bude super.
Teď se ale jdu vrhnout na žehlení, junior na chvíli usnul, mám resty. Abych ho dneska měla vůbec do čeho převlíct. Jo já a domácí práce. Fúúúúj. |
sabča | 29698 |
22.1.2008 10:21:15
Tak aspoň, že takhle dobře vycházíš se švagrovou a chodíš za ní. U nás je to podobné. Tady ve vsi moc kamarádek nemám. Já mám hodně kamarádek z daleka, tam kde jsem studovala, pracovala a tak. Takže se navštěvujem velmi zřídka. Spíš si taky občas napíšem přes skype nebo icq. Ještě, že existuje ten internet, jinak bych se asi občas doma zbláznila.I když se mi taky občas stýská po tom, jen tak si vyjít na kafčo a pokecat si. Ségru mám v Třebíči, tak tam často jezdím. Ale s dvěma malýma dětma už je to taky těžší. A největším štěstím je, že mám mamku tady u nás ve vsi, takže jsme¨skoro každý den u ní. My bydlíme v bytě, rodiče v domečku, takže se tam kluci aspoň vyřádí a poběhají si a nemusím je krotit, jako tady doma. Máme kousek od domu zahradu, tak už se těším na teplo, až tam budem přes den bývat.
|
Markét+2kluci | 63353 |
22.1.2008 9:52:12
Marti, já bohužel nekojím. Neměla jsem vůbec mléko. Takže když někam jdeme, sedneme si někde kde je to nekuřácký a oni nám tam v mikrovlnce ohřejí mlíčko.
V Okříškách jsme jenom rok, takže všechny známý mám v Třebíči. Proto už se těším až budeme jezdit vláčkem. Kámošky za náma sem tam zajedou, ale to víš, je to málo. Je tu často mamka, tak mi pomáhá s Votím a i si pokecáme. A taky tu bydlí Petrův brácha, takže chodím často ke švagrový. Kámošku s mímem mám až u Trutnova, takže si voláme přes Skype skoro každý den, a to jsou pak minimálně půl až hodinový hovory. |
sabča | 29698 |
22.1.2008 9:13:38
A jaká je paní doktorka? No ona je teď zima, tak by se ti asi špatně někde kojilo. Já když měla toho prvního, to bylo v létě, tak jsme jezdili často, protože jsem prostě nakojila kdekoliv i na lavičce. Ten druhý je v říjnu, tak už to taky nebylo tak jednoduchý. Taky máme jen jedno auto. No většinou nás manžel vozí do Třebíče, až přijede domů, tak pak vyrazíme všichni. Moc se mi nechce jezdit s oběma dětma uatobusem, lprotože teď přes zimu mám Petříčka ještě v hlubokým a to je dost těžký. Zvlášť některý autobusy mají tak mylý zadní dveře, že je to doslova hrůza dostat tam kočár. Z Okříšek to máte dobrý, jezdí vlak i autobus, tak si budete moct vybírat. A tak tam máš aspopň nějaké kamarádky v Okřískách, s kterýma chodíte ven nebo se navštěvujete?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.