| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak aspoň, že takhle dobře vycházíš se švagrovou a chodíš za ní. U nás je to podobné. Tady ve vsi moc kamarádek nemám. Já mám hodně kamarádek z daleka, tam kde jsem studovala, pracovala a tak. Takže se navštěvujem velmi zřídka. Spíš si taky občas napíšem přes skype nebo icq. Ještě, že existuje ten internet, jinak bych se asi občas doma zbláznila.I když se mi taky občas stýská po tom, jen tak si vyjít na kafčo a pokecat si. Ségru mám v Třebíči, tak tam často jezdím. Ale s dvěma malýma dětma už je to taky těžší. A největším štěstím je, že mám mamku tady u nás ve vsi, takže jsme¨skoro každý den u ní. My bydlíme v bytě, rodiče v domečku, takže se tam kluci aspoň vyřádí a poběhají si a nemusím je krotit, jako tady doma. Máme kousek od domu zahradu, tak už se těším na teplo, až tam budem přes den bývat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.