Marti, já bohužel nekojím. Neměla jsem vůbec mléko. Takže když někam jdeme, sedneme si někde kde je to nekuřácký a oni nám tam v mikrovlnce ohřejí mlíčko.
V Okříškách jsme jenom rok, takže všechny známý mám v Třebíči. Proto už se těším až budeme jezdit vláčkem. Kámošky za náma sem tam zajedou, ale to víš, je to málo. Je tu často mamka, tak mi pomáhá s Votím a i si pokecáme. A taky tu bydlí Petrův brácha, takže chodím často ke švagrový.
Kámošku s mímem mám až u Trutnova, takže si voláme přes Skype skoro každý den, a to jsou pak minimálně půl až hodinový hovory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.