| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3824  [Dalších 3624 >>]
Markét+2kluci 63353
22.1.2008 8:58:26
My chodíme tady v Okříškách k dr. Skálový. Manžel jezdí autem do práce a druhý jsme plánovali, ale přijde mi to zbytečný. Stejně sem chodíme jenom na prohlídky a očkování a kdyby něco zajedeme do Třebíče do nemocnice, tchýně tam dělá sestru na dětským.

Už se těším na duben až budeme jezdit vlakem do Třebíče. To už budeme mít sporťák, Vojtímu už bude přes půl roku a budeme trajdat. Teď jsme tu přes zimu zavřený... škoda slov. Ale ještě vyrážet nemůžeme, Vojtíšek pije mlíčko každý 3 hodiny, bylo by to komplikovaný. Semtam jedeme a papáme pryč z domu, ale ne moc často.
sabča 29698
22.1.2008 8:36:36
No to je jasný, že jsi z něj celá pryč. To já ze svých dětí taky. A někdy mi přijde, že Petříčka rozmazluju mnohem víc, než Vojtu. Neboj, pak přijde čas, kdy mu budeš muset důrazně domluvit. Ony tě ty situace donutí.
Zrovna včera už jsem se musela fakt rozčílit, když mi prostě pořád lezl na stůl a k počítači a vypínal ho. Byl jako umanutý. Vůbec si nedal říct. Někdy si taky říkám, jestli ho zvládnu dobře vychovat. ale snad ano.
Markéto, chodíte k doktorce do Okříšek nebo jezdíte do Třebíče?
Markét+2kluci 63353
21.1.2008 22:12:39
Marti, zrovna dneska jsem přemýšlela jak dlouho si budu ještě užívat mého ležícího a broukajícího miminka.
Úplně se děsím přesně těch situací co tu popisuješ. Už teď mě má omotanou kolem prstíku... To bude výchova. Ach jo.
To jsem zvědavá jestli a jak rychle se naučím mu něco odepřít. Zatím je to tak že pípne a já letím. Můžu si 100x říkat že ho chvíli nechám si pořvat, ale za chvíli stejně pádím.
Už si připadám jak cvok že ho chválím když si krkne, prdne, pokadí se a dneska jsem byla celá vysmátá z toho že mě počůral.
sabča 29698
21.1.2008 21:45:10
No Markéto, to je tedy síla. ale třeba to do té doby bude přístupnější nebo se to třeba povede i jinak. ale Vojtíšek je moc krásný miminko.
Tak dneska jsme běhali po městě. Ještě že jsem kluky nechala doma. -všude jsme čekali, všude se zdrželi. Asi by je to nebavilo. Kromě toho si aspoň doma užili to sluníčko s babičkou a vyřádili se venku. Usnuli jako budulínci. A první co bylo, když jsme se vrátili, "maminko, cos mi koupila" . no tak nevím, jestli jsem jim vůbec chyběla.:-D
Markét+2kluci 63353
21.1.2008 11:56:47
No uvidíme, ale díky za podporu. Už teď, když nebylo zpoplatněný zdravotnictví nás ten jeden pokus vyšel na 25 tis.
S Vojtíškem na to asi mít nebudeme... no uvidíme.
sabča 29698
21.1.2008 11:10:03
Markéto neboj, určitě to pak vyjde. Když se to zadařilo napoprvý, tak to půjde i potom. A třeba se změní úhrady od pojišťoven a nebude to zas až tak drahý. Co my víme. ale určitě ještě nějaký ten sourozenec bude.:-D.
Mavka 68031
21.1.2008 11:02:38
Holčiny díky,
pohledám na netu a uvidíme. Ve Znojmě je, ale změnili se tam od nového roku podmínky. Dřív tam mohl člověk přijít, zaplatil 30kč a dítko si mohlo hrát. Teď chtěljí zaplatit členství na půl roku /nejméně/, odpracovat 2 hod. brigády, a pak si dítko může hrát. Vzhledem k tomu, že jezdíme jen někdy tak je to na nic.

Já se v MB učila na dámskou krejčovou. Bydlí tam moje ségra, takže tam docela často jezdíme. Navíc jezdíme na veřejný bruslení na zimák.

Zas k vám někdy mrknu, jestli můžu
martina
Markét+2kluci 63353
21.1.2008 10:48:26
Marti, rádi bychom. Ale bohužel máme oba problémy, takže jsme byli na umělým oplodnění. Naštěstí nám to vyšlo hned napoprvný... ale jak to bude příště? Určitě to za nějaký 2 roky zkusíme, ale když to nevyjde hned tak už na to asi nebudeme mít peníze.
Alespoň Vojtíška že máme, už by to nebyla taková tragédie.
sabča 29698
21.1.2008 10:08:13
Tak mi tady etřík už asi po třetí vypnul počítač. To je zajímavý. Na tyhle věci mají děti neuvěřitelný talent.
Markéto, já myslím, že na přemýšlení určitě budeš mít mnohem víc času. Nepořídíte si ještě během mateřský jednoho broučka?
Markét+2kluci 63353
21.1.2008 9:29:33
MC jako mateřské centrum mě napadlo, ale fakt netuším :-D

Marti, dělala jsem v BASTu, po mateřský nevím nevím, asi už nezvládnukůli školce dojíždět. Uvidím, mám na přemýšlení ještě 3 roky.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3824  [Dalších 3624 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.