25.3.2025 9:30:22 La Pepa
Re: Hotovky
Tatramelko, děláme to taky tak. Já mám tu výhodu, že muž je v důchodu a má občas i více času. Takže oloupe brambory. Strčí připravený kastrol do trouby. Občas zafungují i mladí dospělí, co tu s námi žijí. Rozhodně to nefunguje tak, že bychom měli čerstvé uvařené jídlo každý den. Ale stejně jíme každý jindy, někdo má hlavní jídlo odpoledne, když přijde ze školy, někdo až večer, něco si nesem do práce a do školy.....
Teď mě o víkendu čeká jinačí oříšek, nakupuju a vařím pro 40 lidí na soustředění, v lehce polních podmínkách. K tomu budu mít na hrbu i část programu, nejspíš povedu nejdelší výlet, tak se musím procvičit v delegování. Ovšem nikdo další, kromě chlapa, kterej je neřiditelnej, nevrlej, protože ho bolí záda, na to nemá nikdo zkušenosti.
Odpovědět