21.12.2024 17:07:11 Senedra
Re: Krém do cukroví a uchování jídla
Termixi, dělám krém bez vajíčka, svařím mléko s moukou, rumem a vanilkou, pak zašlehám máslo a cukr a vydrží poměrně dlouho. Moje babička běžně dělávala krémy i se syrovým vajíčkem a cukroví vydrželo třeba do Silvestra. Já raději to, co nesníme přes svátky, dávám do mrazáku.
Add jídlo - běžně s manžel v pondělí nebo úterý bere to, co navařím o víkendu. Guláš je dokonce třetí den nejlepšejší
Na balkoně bych byla opatrná, může se střídat teplota a jídlu vadí jak to, že by zmrzlo a zase rozmrzlo, tak vyšší teplota. Ale když vím, že v noci mrznout nebude a ani nevystoupí teplota tak nad 10 stupńů, tak výjimečně jídlo nechám na terase. Lepší je ale lednice se stabilní teplotou. Angrešt by mě asi hnala
.
Odpovědět