16.3.2024 12:01:59 neznámá
Re: Remoska
Mám velkou s okýnkem.
Upeču v ní všechno, je fakt velká, vejde se celá kuře.
Ale uplně nesdílím zdejší nadšení, trouba je lepší. Používám ji, pouze když mám troubu obsazenou něčím jiným a potřebuji upéct něco dalšího.
Třeba dnes jsem dala péct jehněčí, ale nestihlo se upéct a do trouby jsem potřebovala dát chleba, jehněčí jsem přendala do remosky a chleba peču v troubě.
Jo a chleba, vím, že ve skupinách o pečení chleba nedají na remosku dopustit, já chleba z remosky nerada, z trouby je prostě o několik stupňů lepší. A doslova asi o 100 stupňů, remoska umí jen asi 185 stupňů, z toho nikdy dobrý chleba nebude.
Takže jako doplněk k troubě nebo třeba na chatu bych remosku pořídila, i ten chleba jsem v ní pekla, když se trouba rozbila, ale zázraky nečekej.
Odpovědět