Re: Velikonoční menu
Hanko, jen pustí troubu na 200st., nastrouhají nahrubo čedar, konzervu heinz fazolí v tomatě vyklopí do rendlíku a ohřejou (když to dělám já, tak předtím zpěním cibuli a česnek a teprv na to dám tu konzervu, ale není to nezbytné, ty heinz chutnají dobře i nedochucené - ohřáté to být musí, v troubě by se to za tu krátkou dobu neprohřálo - vyzkoušeno:) ). A pak hážou do pekáčku vrstvu nachos, lžící pokydají fazolemi a posypou čedarem, na to další nachos, fazole, čedar, celkem 3 vrstvy. A dají do trouby asi na 8 - 10 minut, chce to hlídat, kdy sýr začne téct. Nějaký dospělý jim to vyndá a rozdělí na talíře a pak si k tomu kydnou hromadu kysaný smetany, do který si to namáčejí.
Já na to jinak dávám třeba ještě krájené syrové ředkvičky, jarní cibulku, koriandr, kolečka nakládaných jalapenos... ale dětem to stačí v té základní verzi a milujou to :)
Odpovědět