| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

11.9.2017 9:46:12 Jahala.

Re: Co s podmáslím?

Lisko víš, že to nemá jiný než objevny efekt. Výtěžnost je poměrně malá, nejlepší je ruční pistovy slehač co do rychlosti i vyteznosti. Nezapomeň opravdu důkladně poroprat pod ledovou tekoucí vodou jinak rychle hořkne.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zpracování podmáslí Kafe 11.9.2017 9:28
*Re: Co s podmáslím? Len 11.9.2017 9:29
*Re: Co s podmáslím? ...neviditelná... 11.9.2017 9:36
**Re: Co s podmáslím? Kafe 11.9.2017 9:38
***Re: Co s podmáslím? Jahala. 11.9.2017 9:46
****Re: Co s podmáslím? Kafe 11.9.2017 12:29
*Re: Co s podmáslím? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 11.9.2017 11:13
*Re: Co s podmáslím? ivaxx 11.9.2017 15:3
*Re: Co s podmáslím? Dadyna s mláďaty 11.9.2017 15:16
*Re: Co s podmáslím? pearl 11.9.2017 21:27
**Re: Co s podmáslím? pearl 11.9.2017 21:35

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.