| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

13.7.2015 11:34:05 pearl

Rybízový džem

Dělám vždy michaný z červeného a černého rybízu. Letos mi ale černý uzral o moc dřív a už padá, zatímco červený ještě ke sklizni není.

Dá se teď udělat z černého a pak to cca za týden přidat do to červeného?

Nenapadá mě, proč by to nešlo;-)
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Rybízový džem pearl 13.7.2015 11:34
*Re: Rybízový džem magrata1 13.7.2015 11:49
**Re: Rybízový džem Ines 13.7.2015 12:3
*Re: Rybízový džem Yuki 00,03,07 13.7.2015 12:53
*Re: Rybízový džem Červená malina 13.7.2015 23:58
*Re: Rybízový džem EliškaGG 14.7.2015 15:21

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.