| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rybízový džem

 Celkem 6 názorů.
 pearl 


Téma: Rybízový džem 

(13.7.2015 11:34:05)
Dělám vždy michaný z červeného a černého rybízu. Letos mi ale černý uzral o moc dřív a už padá, zatímco červený ještě ke sklizni není.

Dá se teď udělat z černého a pak to cca za týden přidat do to červeného?

Nenapadá mě, proč by to nešlo;-)
 magrata1 


Re: Rybízový džem 

(13.7.2015 11:49:41)
zralý bych zamrazila a dělala jako vždy. Na marmeládu zmražení nemá vliv.
 Ines 
  • 

Re: Rybízový džem 

(13.7.2015 12:03:00)
přesně tak, zamražení není problém.
Přidávání marmelády do marmelády mi nějak není jasné - přidávat do vařící se marmelády studenou - to se to ochladí a nebude želírovat, var se nesmí přerušit.
Nebo smíchávat studené marmelády - zas povolí víčka a nově to sterilizovat?
 Yuki 00,03,07 


Re: Rybízový džem 

(13.7.2015 12:53:08)
zralý šoupni do mražáku a až dozraje ten druhý, můžeš míchat, jinak samozřejmě můžeš vařit z každýho zvlášť :)
 Červená malina 


Re: Rybízový džem 

(13.7.2015 23:58:54)
Taky bych zralý zmrazila. Dělám to tak u malin, které postupně dozrávají během měsíce.
 EliškaGG 


Re: Rybízový džem 

(14.7.2015 15:21:55)
Já bych to určitě nedělala. Myslím si, že budou dobré i samostatně .)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.