| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.7.2014 14:17:26 withep

Re: zavařování meruněk

Jsem zavařovač amatér, ale myslím si, že se to s tou konzervační funkcí cukru přehání. Ono se dá při dodržení určitých zásad (=hlavně sterilita sklenic) zavařovat i úplně bez cukru, jen to chce spíš menší skleničky, protože to méně vydrží po otevření. Cukru, když už ho vůbec dávám, dávám všude (např. do dezertů, moučníků) tak o třetinu až polovinu méně, než se uvádí v receptu.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zavařování meruněk Edvi+1+1 10.7.2014 13:3
*Re: zavařování meruněk HelenaPa 10.7.2014 13:4
**Re: zavařování meruněk Edvi+1+1 10.7.2014 13:16
*Re: zavařování meruněk ...neviditelná... 10.7.2014 13:12
*Re: zavařování meruněk Merylin5 10.7.2014 13:21
*Re: zavařování meruněk Yuki 00,03,07 10.7.2014 14:6
*Re: zavařování meruněk withep 10.7.2014 14:17
**Re: zavařování meruněk ...neviditelná... 10.7.2014 15:18
*Re: zavařování meruněk ...neviditelná... 10.7.2014 15:16
*Re: zavařování meruněk Vínečko 10.7.2014 15:36
*Re: zavařování meruněk angrešt 10.7.2014 16:1

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.