Jsem zavařovač amatér, ale myslím si, že se to s tou konzervační funkcí cukru přehání. Ono se dá při dodržení určitých zásad (=hlavně sterilita sklenic) zavařovat i úplně bez cukru, jen to chce spíš menší skleničky, protože to méně vydrží po otevření. Cukru, když už ho vůbec dávám, dávám všude (např. do dezertů, moučníků) tak o třetinu až polovinu méně, než se uvádí v receptu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.