Re: Zavařování hotových jídel
Ted jsem na dovolenou vezla 6 druhů jídla ve sklenicich. Nic nebylo zahustovano /jisku a mouku jsem si vezla sebou/. maso normalne s kostmi.
Gulas, hovezi na houbach (bram,knedliky jsem delala z prasku), rostena, zaklad na polivku bez zavarky, čína, pečené kuře (2stehna do 1 sklednice) i s kostma. Vyndala jsem to ze sklenice a "zapekla" v troube a meli jsme kure s bramborem :), druha sklenice padla jako zaklad na rizoto.
Všechno jsem zavarovala cca hodinu, pak otocila dnem vzhuru a zkoumala zda netece, co spatne drzelo jsem prevarila znova. Zvladlo to v pohode cestu 16 hodin a další pobyt 2 tydny v lednici, jednu polivku jsem dovezla jeste domu.
Jinak jsem tam mela vybavenou kuchyn a jeste jsem delala pro inspiraci třeba kuře na paprice.
Odpovědět