| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.8.2013 10:55:41 Ines

Re: Domácí rajský protlak

rajčata sklízím a průběžně příliš měkká házím do pytlíku do mražáku, když je po sezónně nebo je jich dost do největšího hrnce, tak povařím, propasíruju, solím a svařím a mrazím do silikonových formiček na muffiny, pak vyklepnu do pytlíku a vezmu pokaždé tolik "kytiček" kolik potřebuju.
Rajčata s jablky a cibulí, svařit, propasírovat, ochutit pojmenovávám jako kečup a mrazím, se sterilovanými je problém, že se načatá sklenice zkazí.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Domácí rajský protlak Hadice a hadi 19.8.2013 17:27
*Re: Domácí rajský protlak remus 19.8.2013 18:1
**Re: Domácí rajský protlak Jitusch* 19.8.2013 19:1
***Re: Domácí rajský protlak remus 19.8.2013 21:50
*Re: Domácí rajský protlak Jitusch* 19.8.2013 19:1
**Re: Domácí rajský protlak Hadice a hadi 19.8.2013 19:31
***Re: Domácí rajský protlak Ines 20.8.2013 10:55

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.