6.4.2013 9:33:31 Brita
Re: Jak sterilizujete hotová jídla?
Na zavařování hotových jídel jsem odborník-několik dovolených jsme trávili poněkud neotřelým způsobem a tehdy malé děti odmítaly místní exotické jídlo, tak jsem vždy vezla něco s sebou. Ve 100% stavu vydrželo vždy všechno, ve velkém teple a několik týdnů(dřív doma zavařené maso ze zabíjačky vydrželo rok-do další zabíjačky). Takže čisté sklenice, čistá víčka, na 100 stupňů hodinu, druhý den opakovat. Ručím za to, zavařit jde cokoliv, masa se neboj, jen se musíš přesvědčit, zda víčka drží. Navíc pokud by se to zkazilo právě z důvodu nedržícího víčka, určitě to poznáš. A musíš mít víčka určená pro maso, červená, nedej na to, že ti někde řeknou, že už se dělají jen univerzální. Mikrovlnky nebo myčky bych se teda bála.
Odpovědět