| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoční cukroví

16.12.2012 9:48:34 angrešt

Re: Pusinky

Hlůavní je velice dlouhé šlehání s cukrem - já šlehám sníh celekm 25 - 30 min, ale můžeš i déle. Můžeš tomu pomoci i ve vodní lázni, ale není to nutné. Jde o to, aby se dostatečně zpevnily bílkoviny ve stěnách bublin, čemuž pomáhá jak rozpouštějící se cukr, tak dlouhé šlehání. A horká voda to urychlí, ale můžou bubliny ztuhnout dříve, což vede k méně nadýchané hmotě.

A pak je velmi důleité pusinky po nanesení na plech nechat před pečením zaschnout - aspoň 20 min. Prostě když na ně sáhneš, neměla by ses přilepit.

pak už klasika pečení/sušení. Já zapékám na 140, pak ztlumím na 100, pak úplně vypnu a nechám doschout v chladnoucí troubě.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Pusinky arantxa 16.12.2012 8:45
*Re: Pusinky Baobab 16.12.2012 8:49
*Re: Pusinky Eva + Klárka2/07 16.12.2012 8:50
*Re: Pusinky angrešt 16.12.2012 9:48
*Re: Pusinky daba+holčička 16.12.2012 9:54
*Re: Pusinky ChemicalJane + 4 16.12.2012 10:57
**Re: Pusinky JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 16.12.2012 11:55
***Re: Pusinky Zajoch ušatej 16.12.2012 13:32
****Re: Pusinky JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 16.12.2012 14:4
*Re: Pusinky rachomejtle 16.12.2012 14:13
**Re: Pusinky Inka 16.12.2012 15:29
*Re: Pusinky štěpánkaa 16.12.2012 17:55

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.