| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.10.2012 8:45:31 Puma

Re: Strouhanka z celozrnného pečiva

Kaiserka asi celozrnná nebude, ale strouhanku udělat i tak můžeš ( já používám v podstatě jen celozrnnou). Používám jí na obalování šmakouna, květáku, cukety, žampiónů, ryby... a pak dám na 140st do trouby na pečící papír, nechám tak 45minut "sušit"~;) a po vyndání potřu olejem. Je to dobré, pro mne chutnější než smažené.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Strouhanka z celozrnného pečiva M.Butterfly 1.10.2012 0:24
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Hadi a spol 1.10.2012 8:18
**Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Arni 1.10.2012 14:39
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Puma 1.10.2012 8:45
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Sammaelka+S12/12+V8/16 1.10.2012 9:2
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva romča 1.10.2012 14:15
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva VERI + V6/08 + bříško 1.10.2012 16:9

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.