Kaiserka asi celozrnná nebude, ale strouhanku udělat i tak můžeš ( já používám v podstatě jen celozrnnou). Používám jí na obalování šmakouna, květáku, cukety, žampiónů, ryby... a pak dám na 140st do trouby na pečící papír, nechám tak 45minut "sušit" a po vyndání potřu olejem. Je to dobré, pro mne chutnější než smažené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.