| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

4.9.2012 19:59:43 Kvítka

Re: zavařování cherry rajčátek

aha. No já je stejně loupu, nějak tam tu šlupku pak nemusím. Ale nevím, jestli jsem to dělala správně. Pekla jsem je delší dobu, aby se odpařila voda, tak výsledek je jak kečup, jen ne hladce propasírovaný. Tak to nemá být? Každopádně je to moc dobré, pekla jsem druhým rokem a mamka taky.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Zavařování cherry rajčátek arantxa 4.9.2012 14:29
*Re: zavařování cherry rajčátek Lei 4.9.2012 16:32
*Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 17:47
**Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:19
***Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:22
***Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 19:48
****Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:59
*****Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 20:23
******Re: zavařování cherry rajčát... Kvítka 5.9.2012 13:11

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.