| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

4.9.2012 16:32:21 Lei

Re: zavařování cherry rajčátek

Pokud bys netrvala na tom, aby rajčátka zachovala tvar, tak teta dělá tzv. mačkaná rajčata - prostě namačká do sklenice, cca v polovině lehce posolí, docpe až navrch, zase lehce posolí, a pak steriluje. Je to moc dobré na přidávání do jídel a fajn je, že zužitkuješ rajčata celá a nemusíš jich mít kýbly jako na kečup. Nás mačkaná teprve čekají, kečup a sugo už máme za sebou ~w~. Letos jsou tu rajčata nádherně sladká, u vás též?
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Zavařování cherry rajčátek arantxa 4.9.2012 14:29
*Re: zavařování cherry rajčátek Lei 4.9.2012 16:32
*Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 17:47
**Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:19
***Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:22
***Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 19:48
****Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:59
*****Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 20:23
******Re: zavařování cherry rajčát... Kvítka 5.9.2012 13:11

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.