12.6.2012 9:46:45 Tulipánová
Svatební menu
Čeká mě svatba, sice jsem jich loni navštívila asi deset, ale vůbec mně v paměti neutkvělo jídlo. Protože se snažím držet dost zkrátka a jíst zdravě, všude jsem loni poprosila o rybu. A nějak nevím, co se podávalo ostatním. Utkvěly mi v paměti šunkové rolky a pak si pamatuju mého dědu, který na svatbě sestřenice prohlásil, že by si uvařil líp sám doma (a fakt je, že tam snad nikdo nedojedl), tehdy měli nějaké maso, ale nevím co.
A tak váhám. Svatba bude spíš malá a neformální. Přítel říkal, že je pro českou klasiku (šunkové rolky, knedlíčková polévka, svíčková), ale že si klidně dá rád krevety, že je mu to vlastně jedno (ne nadarmo mu občas říkám "popelnice").
Myslíte, že je vhodné dát všem předem vybrat z jídelního lístku a každý si řekne sám, co by chtěl? Nebo objednat pro všechny to samé? Na svatbě bude 13-20 lidí maximálně, a to včetně dětí.
Ne, že by mi to dělalo až takovou starost, ale ráda bych, aby byli spokojení.
Odpovědět