| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čeká mě svatba, sice jsem jich loni navštívila asi deset, ale vůbec mně v paměti neutkvělo jídlo. Protože se snažím držet dost zkrátka a jíst zdravě, všude jsem loni poprosila o rybu. A nějak nevím, co se podávalo ostatním. Utkvěly mi v paměti šunkové rolky a pak si pamatuju mého dědu, který na svatbě sestřenice prohlásil, že by si uvařil líp sám doma (a fakt je, že tam snad nikdo nedojedl), tehdy měli nějaké maso, ale nevím co.

A tak váhám. Svatba bude spíš malá a neformální. Přítel říkal, že je pro českou klasiku (šunkové rolky, knedlíčková polévka, svíčková), ale že si klidně dá rád krevety, že je mu to vlastně jedno (ne nadarmo mu občas říkám "popelnice").

Myslíte, že je vhodné dát všem předem vybrat z jídelního lístku a každý si řekne sám, co by chtěl? Nebo objednat pro všechny to samé? Na svatbě bude 13-20 lidí maximálně, a to včetně dětí.

Ne, že by mi to dělalo až takovou starost, ale ráda bych, aby byli spokojení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.