Re: alergie na potravinu
Snad tě trochu potěším, někdy v šestnácti se mi objevila potravinová alergie, jak říkáš, některé čerstvé ovoce, zelenina.... Svědění kůže, dušení se, zažívací obtíže.... A po asi sedmi letech z ničehonic odešla tak, jak se objevila.
Kuriózní alergeny byly: tučné mléčné výrobky (šlehačka, plnotučné mléko, tučné jogurty), plísňové sýry, cokoliv pálivého (včetně nenápadného pepře přidávaného téměř do všeho ve všech hospodách, křen, chilli), některé bylinky - hlavně libeček, jednu chvíli myslím taky zvěřina.
Čili tvoje ledvinky bych z mého bývalého pohledu viděla buď na pepř (i jen mikroskopická špetka mi dělala zle)nebo ten libeček - a pozor, ten bývá i v masoxu a v bujónech v kostce, to mi taky někdy stačilo k rozjetí záchvatu.
Odpovědět